Döbbenetes átalakulás! Az 56 éves Madonna teste olyan, akár egy tinédzseré

Madonna test edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 56 éves popdíva szenvedélyesen szeret edzeni, aminek meg is van az eredménye: legújabb fotóján a teste olyan, akár egy tinédzseré.

Ahogyan arról korábban már beszámoltunk, Madonna 56 éves nő létére mostanában úgy viselkedik, mint egy tinédzser: ugyanolyan ruhákat hord, mint 18 éves lánya és heves színpadi csókkal sokkolja rajongóit. Most azonban egy szelfivel hívta fel magára a figyelmet, melyen nagyon jól látható, hogy a közel hatvanéves énekesnő mennyire vékony. Mintha még a mellei is eltűntek volna, a teste, akár egy tinédzseré!

Forrás: Instagram/ Madonna

Erre pedig csak ráerősít, hogy a fotón Madonna egy szál póló-bugyiban és neccharisnyában feszít. Madonna, Madonna - mikor leszel képes megbarátkozni a koroddal?

1 nap alatt lapos has: tényleg lehetséges?http://www.life.hu/ez-zsir/20150720-1-nap-alatt-lehet-e-lapos-a-has-mit-mond-a-szakerto.htmlÉjjel-nappal edzel, figyelsz arra, mit eszel, de a hasad mégsem olyan lapos, mint szeretnéd? Szakértők szerint a következő trükkökkel egy nap alatt lapos lehet a hasunk - mutatjuk is, mi lehet a titok!Ez Zsír!ThinkstockSarka Kata még mindig csodásan néz ki bikinibenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150725-sarka-kata-es-kislanya-furdoruhaban-szelfiznek.htmlSarka Kata kislányával közös képen mutatta meg bomba alakját. Ez Zsír!--Heidi Klum luxusjachton sütteti 42 éves bombatestéthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150724-heidi-klum-nyaral-tokeletes-a-teste.htmlHeidi Klum aztán tudja élvezni az életet: a modell épp egy álomhajón pihen kedvese, a nála némileg fiatalabb Vitto Schnabel társaságában. Ez Zsír!OrigoÚj hobbija van Sarka Katának: És nagyon szexisen űzi - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20150723-sarka-kata-hajdu-peter-felesege-uj-sportagban-probalta-ki-magat-es-teniszezni-kezdett.htmlAz edzőtermet a teniszpályára cserélte Hajdú Péter felesége. A teniszütő pedig igen jól áll Kata kezében.Ez Zsír!--Britney Spears szuper bikinialakkal dőzsöl Hawaiin-nhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150724-britney-spears-szuper-bikinialakkal-dozsol-hawaiin-n.htmlHol vannak már azok az idők, amikor Britney Spears komoly súlyproblémákkal küzdött...A világsztár csúcsformában van!Ez Zsír!--Futni jelentős súlyfelesleggel? Címlapon lehet, de mi a helyzet a valóságban?http://www.life.hu/ez-zsir/20150721-a-womens-running-magazin-cimlapjan-a-plus-size-modell-erica-schenk-edz.htmlFutni csak azoknak lehet, akik vékonyak, izmosak, és nincs rajtuk súlyfelesleg? Sokak szerint igen, a Women's Running magazin azonban pontosan nekik mondott ellent azzal, hogy legújabb címlapján a plus size modell Erica Schenk látható futás közben. A koncepció remek, de tényleg érdemes ekkora súlyfelesleggel épp ezt a sportot választani?Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.