Te elhiszed, hogy ez a nő 32 hetes terhes és ikreket vár?

Forrás: Facebook/Sophie Guidolin -
fotózás terhesség hízás várandósság Instagram ikerterhesség kismama fitneszmodell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az internet legújabb sztárja Sophie Guidolin, aki ikerterhessége utolsó heteiben készítetett magáról egy gyönyörű kismama-fotósorozatot.

Hihetetlen, de igaz: az alábbi képen szereplő fitneszmodell, Sophie Guidolin várandósságának 32. hetében jár és ikreket vár.

Sophienak a hírek szerint kislányai lesznek Forrás: Instagram/Sophie Guidolin

A táplálkozási szakértő és edző, aki közösségi oldalaira töltötte fel kismama fotózásának egyik nagyon meztelen részletét, 15 kilót hízott terhessége alatt, amelyből 6 kilót tesznek ki a szíve alatt hordott gyermekei.

Forrás: Facebook/Sophie Guidolin

A rengeteg csodáló komment mellett sok kritika is érte a 26 éves fitneszmodellt, mivel képmegosztó oldalának tanúsága szerint 26 hetesen még súlyokat emelgetett. A terhesség alatti sportolásról bővebben ide kattintva olvashatsz a Life.hu-n.

És rá még emlékszel?

Nem Sophie az egyedüli kismama, aki nem hanyagolta el a sportot terhesség alatt sem. Annak idején hatalmas botrányt kavart egy kismama, aki várandósságának 9. hónapjában is súlyokat emelgetett - erről bővebben ide kattintva olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.