Rita Ora bikinialakjára nincsenek szavak - Fotó!

Rita Ora villantás edzés alakformálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 24 éves énekesnő hihetetlen formában van, dögös bikinialakját ezúttal egy jachton villantotta meg, igazán szexi pózban. 

Szinte hihetetlen, hogy Rita Ora valaha elégedetlen volt testével! Az énekesnő bomba alakkal rendelkezik, amelyet most egy jachton mutatott meg egy olyan bikinibe csomagolva, amely alig bíz bármit is a képzeletre. Rita Ora a látványt egy elég szexi pózzal spékelte meg, mi pedig kíváncsiak vagyunk, hogy egy bizonyos valakinek szólt-e a dögös mozdulat, vagy csak táncra perdült a híresség.

Forrás: Instagram/Rita Ora

De ki is az a Rita Ora?

Rita a volt Jugoszláviában született, viszont a háborúk miatt szüleivel már néhány hónaposan elköltözött az Egyesült Királyságba. Anyja, Vera, pszichiáter, apja, Besnik pedig kocsmatulajdonos. Egy nővére (Elena) és egy öccse (Don) van. Londonban nőtt fel, és itt járt iskolába is. Korán elkezdett az énekléssel foglalkozni. 2004-ben szerepelt a Spivs című filmben. A 2009-es Eurovíziós Dalversenyen Angliát szerette volna képviselni, de végül nem választották be. 2007-ben háttérénekesként közreműködött Craig David Awkward című dalában. Debütáló albumát ORA-nak hívják, amely 2012. augusztus 27-én jelent meg.
Micsoda test! El sem hinnéd, hogy a modell két hónapja szülthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150727-abbey-clancy-29-eves-brit-modell-ket-honappal-a-szules-utan-bikiniben-fotozkodott.htmlHihetetlen formában van Abbey Clancy, brit modell, akit két hónappal második gyermeke születése után fotóztak bikiniben. Ez a test megér egy misét! Ez Zsír!OrigoEjha! Hódi Pamela hihetetlenül dögös bikinibenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150721-hodi-pamela-bikiniben-mutatta-meg-tokeletes-alakjat.htmlRemek formában van Hódi Pamela, aki egy különleges módszernek köszönheti tökéletes alakját, amit meg is mutatott egy dögös bikiniben. Ez Zsír!OrigoDöbbenetes átalakulás! Az 56 éves Madonna teste olyan, akár egy tinédzseréhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150726-az-56-eves-enekesno-madonna-teste-olyan-akar-egy-tinedzsere.htmlAz 56 éves popdíva szenvedélyesen szeret edzeni, aminek meg is van az eredménye: legújabb fotóján a teste olyan, akár egy tinédzseré.Ez Zsír!--"Szeretem a hurkáimat" - Demi Lovato szexi képpel tett vallomásthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150713-demi-lovato-amerikai-enekesno-bevallotta-szereti-a-hurkait.htmlA botrányhős énekesnőnek, aki néhány évvel ezelőtt még bulimiájáról vallott, mára úgy tűnik, sikerült megbarátkoznia alkatával. Ez Zsír!OrigoFormás fenekét süttette a napon Éden Snjezihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150617-eden-snjezi-egy-hajon-sutteti-feneket.htmlSnjezi, az Éden Hotel egykori lakója,úgy tűnik, nagyon büszke vékony alakjára, amelyet lépten-nyomon megmutat. Ezúttal csupasz fenekéből kaphattunk egy falatnyit. Ez Zsír!OrigoTe megmondanád, hogy ezek egy 47 éves nő hasizmai?http://www.life.hu/ez-zsir/20150723-davina-mccall-47-eves-angol-televizios-musorvezeto-hihetetlen-hasizmokkal-rendelkezik.htmlAz angol televíziós műsorvezető, Davina McCall teste irigylésre méltó. Te megmondanád, hogy ezek a hasizmok egy 47 éves nőhöz tartoznak?Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.