Micsoda test! Zimány Linda dögösebb, mint valaha

Forrás: Instagram/Zimány Linda -
alak modell redőny szexi szépséghiba Zimány Linda edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Testhez tapadó edzőruciban mutatta meg bombaalakját a modell, ám a fotón egy kis szépséghiba is felfedezhető. 

Zimány Linda laza szelfit nyomott egy szobabicikli mellett, de valószínűleg a modell nemcsak fényképezkedett a kondigép társaságában, hanem fel is pattant a járgányra, hiszen tökéletes alakján látszik, hogy jól karban van tartva. Volt azonban olyan kommentelő, akinek Linda helyett a redőnyön akadt meg a szeme: „Ismerek egy jó redőnyöst" – írta vicces megjegyzését a kép mellé egy úr.

Forrás: Instagram/Zimány Linda

Zimány Linda külseje teljesen megváltozott

Zimány Linda régóta hosszú hajjal hódított, most viszont nyáriasra vette a figurát, és megszabadult a hosszú tincsektől. A modell új fizimiskáját ITT nézheted meg.

Elképesztően dögös bikiniteste van a 47 éves Kylie Minogue-nak - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20150807-kylie-minogue-47-eves-enekesno-bikini-alakja-meg-mindig-tokeletes.htmlA díva közel az ötvenhez is hihetetlenül dögös, alakját bármelyik harmincas nő megirigyelné. Arról, hogy Kylie Minogue mennyire bombaformában van, most egy bikinis kép tanúskodik. Ez Zsír!OrigoMicsoda test! El sem hinnéd, hogy a modell két hónapja szülthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150727-abbey-clancy-29-eves-brit-modell-ket-honappal-a-szules-utan-bikiniben-fotozkodott.htmlHihetetlen formában van Abbey Clancy, brit modell, akit két hónappal második gyermeke születése után fotóztak bikiniben. Ez a test megér egy misét! Ez Zsír!OrigoTe megmondanád, hogy ezek egy 47 éves nő hasizmai?http://www.life.hu/ez-zsir/20150723-davina-mccall-47-eves-angol-televizios-musorvezeto-hihetetlen-hasizmokkal-rendelkezik.htmlAz angol televíziós műsorvezető, Davina McCall teste irigylésre méltó. Te megmondanád, hogy ezek a hasizmok egy 47 éves nőhöz tartoznak?Ez Zsír!OrigoDöbbenetes átalakulás! Az 56 éves Madonna teste olyan, akár egy tinédzseréhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150726-az-56-eves-enekesno-madonna-teste-olyan-akar-egy-tinedzsere.htmlAz 56 éves popdíva szenvedélyesen szeret edzeni, aminek meg is van az eredménye: legújabb fotóján a teste olyan, akár egy tinédzseré.Ez Zsír!--A nap képe: fürdőruhában villantotta meg idomait a kerekded színésznő http://www.life.hu/ez-zsir/20150720-rebel-wilson-hollywoodi-szineszno-bikiniben-mutatta-meg-testet.htmlRebel Wilson már többször nyilatkozott arról, mennyire elégedett kerekded formájával, melyet legutóbb fürdőruhában tett közszemlére. Ez Zsír!OrigoEjha! Nagyon kemény fából faragták Michelle Obamáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150520-michelle-obama-amerikai-first-lady-kemenyen-edz-a-gimmefive-fintesz-kihivas.htmlAz amerikai first lady most megmutatta, milyen, amikor teljes gőzzel beleveti magát az edzésbe. Még a szánk is tátva maradt!Ez Zsír!AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.