„A kövér emberek rászolgáltak, hogy megalázzák őket” – Meglepő videó terjed az interneten!

"Forrás: Thinkstock " -
kövér siker megalázás vélemény blogger plus size túlsúly stílus szókimondó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nicole Arbour, a 30 éves amerikai komika „Kedves kövér emberek” címmel készített alázó videót a túlsúlyos emberekről.

A hat perces videóban a meglehetősen szókimondó lány nem kertel, nyíltan elmondja véleményét a kövér emberekről. A videót néhány nap alatt több millióan látták, de azt talán mondani sem kell, hogy nem aratott osztatlan sikert.

Nicole Arbour Forrás: Facebook/ Nicole Arbour

Több plus size modell és életmódblogger kelt ki a komika ellen, aki szerint az amerikaiak annyira elhíztak, hogy saját egészségüket veszélyeztetik, és a kövérség „programozott öngyilkosság”. Ha van is igazság a szavaiban, a hölgy stílusa, akkor is meglehetősen problémás:

  • „Ha ezzel most megbántalak annyira, hogy fogyókúrába kezdesz, azzal együtt tudok élni. Mert egyébként meg, az elhízásoddal kinyírod saját magad.”
  • „Nem tudom ki találta ki, hogy a kövér embereket meg kell alázni, de egy kib*szott zseni volt. Azokat az embereket, akiknek van egy rossz szokásuk (mint például az evés), igenis alázzuk addig, amíg abba nem hagyják.”
  • „Ha nem férsz be az ajtón a hátsód miatt, az nem diszkrimináció. Az azért van, mert kövér vagy és abba kéne hagynod a zabálást.”
  • „Ha a doktor a testsúlyod miatt szívbetegséget talál nálad és a szemedbe mondja, hogy a súlyod miatt van, akkor ő is megaláz és diszkriminál téged?”

A videót itt nézheted meg!

A komika a vádakra azt reagálta, hogy a jószándék vezérelte, és csak segíteni akart a kövéreknek.

Photoshoppal szedték le ismert plus size lányokról a kilókat, hogy fogyásra ösztönözzék őket


Sokak számára a photoshop testesíti meg a mai szépségideált. Ezt közvetíti az a csoport is, amely ismert plus size lányokról retusálta le a pluszkilókat, hogy fogyásra ösztönözze őket. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.