Szívecskés fehérneműben villantott álomalakot Kate Hudson

alak Kate Hudson Goldie Hawn szívecske romantikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő ezúttal egy romantikus fehérneműben mutatta meg elképesztő alakját.

Ahogy édesanyja, Goldie Hawn is nagyon odafigyel az egészséges életmódra, úgy Kate Hudson sem hanyagolja el magát, még kutyájával is szívesen edz. Ez persze látszik is a színésznő alakján, aki bizony bombaformában van.

Forrás: Instagram/ Kate Hudson

A hangyát is megkóstoló Kate egy igazán bájos, piros alapon kis fehér szivecskés bugyiban és topban mutatta meg alakját.

3 egészséges fogás, amit este is fogyaszthatsz http://www.life.hu/ez-zsir/20151006-3-egeszseges-nassolnivalo-amit-este-is-fogyaszthatsz.htmlNapközben még viszonylag okosan étkezel, ám estére mindig farkaséhes leszel? A napi ötszöri étkezés nagyon fontos a megfelelő anyagcseréhez, ehhez pedig a vacsora is hozzátartozik. Ám az adagokra és az összetevőkre nem árt odafigyelni - íme három finomság, amiket bátran fogyassz könnyű esti étkezés gyanánt! Ez Zsír!--Danics Dóra jobb formában van, mint valahahttp://www.life.hu/ez-zsir/20151007-danics-dora-az-rtl-klub-xfaktor-gyoztesenek-enekesnoje-szerelmes.htmlA 2013-as X-Faktor győztese le sem tagadhatja hogy bombaformában van! Odafigyel magára, testileg-lelkileg harmóniában van, ami maximálisan meglátszik a külsején is. Ez Zsír!--Ezért járj kerékpárral munkába!http://www.life.hu/ez-zsir/20151006-rengeteg-egeszsegi-elonye-van-a-rendszeres-kerekparozasnak.htmlEgyszerű, kényelmes, alaposan átmozgat, pénzt spórol, és még a reggeli csúcsforgalmat is kikerülheted: ez csak néhány érv amellett, miért érdemes biciklivel munkába járnod. Ez Zsír!--Wow! Ada megmutatta, hogy pörög a rúdon: Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20151007-ada-az-uj-szakma-mellett-egy-nem-mindennapi-sportot-probalt-ki.htmlA műsorvezető egy nem mindennapi mozgásformát szemelt ki magának, és már részt is vett az első rúdfitnesz óráján. Ez Zsír!--Te jó ég! Brutális hasat növesztett Vin Dieselhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151007-vin-diesel-szinesz-hatalmas-pocakot-novesztett.htmlEgyik kedvenc keményfiúnk mostanában nagyon elhagyta magát – ijesztő fotókat készítettek róla. Ez Zsír!--7 finomság, ami garantáltan csökkenti az étvágyadathttp://www.life.hu/ez-zsir/20151005-etvagycsokkento-etelek-amik-bevalnak-ezeket-erdemes-enni-ehseg-ellen.htmlSokszor úgy tűnik, nem tudsz annyit enni, hogy kellemes teltségérzeted legyen? Figyelsz arra, mit és mikor eszel, ám ez nem látszik meg a súlyodon? Próbálkozz olyan egészséges finomságokkal, amelyek jótékony hatásaik mellett az étvágyat is csökkentik, és a szokottnál jobban eltelítenek! Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.