Berki Krisztián kolosszális izmaitól a lélegzetünk is elállt

Popeye edzőterem fekvenyomás izmok edzés Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akár Popeye, a tengerész, úgy néz ki a sportoló, azon a fotón, amit edzés közben készítettek róla.

Dagadó izmok és erek - Berki Krisztián nem bízza a véletlenre és a végsőkig kimaxolja az edzést. A műsorvezető sokszor hangoztatta már, hogy odafigyel étkezésére és a sport központi helyet foglal el az életében. Most pedig azt is megmutatta, hogy fest akkor, amikor éppen megpihen a fekvenyomó padon.

Forrás: Facebook/Berki Krisztián

„Ha igazán erős szeretnél lenni...Tanuld meg, hogyan kell egyedül harcolni" – írta a kép mellé Krisztián.

Júj! A világ legkövérebb emberének eltávolítják a gyomra 70%-áthttp://www.life.hu/ez-zsir/20151028-andres-moreno-450-kilos-ferfit-7-ember-szallitotta-korhazba-ahol-zsirleszivasa-lesz.htmlA 37 éves Andres Moreno a világ legkövérebb embere. Kórházba szállításához egy egész csapat férfira volt szükség. A 450 kilós Andresre komoly műtét vár: zsírfeleslegének egy részét eltávolítják. Ez Zsír!--Sikertörténet: Így szabadult meg 25 kilótól Alexhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151026-sikertortenet-fogyas-es-eletmod-igy-szabadult-meg-25-kilotol-alex.htmlFiatalon még könnyű a fogyás? Lehet, de kitartás és elszántság nélkül soha nem eredményes a változás. Alex fiatalon döntötte el, hogy nem akar többé túlsúlyos lenni, és segítség nélkül kezdett bele az életmódváltásba. Íme az eredmény! Ez Zsír!--A 40-es éveiben vett fel életében először bikinit, annyira szégyellte a kövér testét!http://www.life.hu/ez-zsir/20151027-glenda-mcelduff-40-kilot-fogyott-es-testepito-lett.htmlGlenda McElduff 39 évesen 110 kiló volt, ma 46 éves, 70 kiló, és az élete a testépítés. Ez Zsír!--Megmutatta izmos felsőtestét ÉNB Joehttp://www.life.hu/ez-zsir/20151027-enb-joe-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-sztarja-megmutatta-izmos-felsotestet.htmlAz Éjjel-Nappal Budapest rosszfiújának fotója láttán sok csaj rátapad majd a monitorra. Végre nem csak a pasiknak, hanem nekünk, nőknek is kedveskedtek egy képpel a sorozat sztárjai. Ez Zsír!--Hoppácska! Nádszál vékony lett Baukó Évahttp://www.life.hu/ez-zsir/20151027-bauko-eva-a-tv2-edes-elet-sztarja-nadszalvekony-es-nagyon-szexi-lett.htmlIlyen karcsúnak még sosem láttuk a celebhölgyet. Vajon a ruha vagy a fogyókúra miatt lett tiniteste Évának? Ez Zsír!Fotó: Zsigmond László/Life.huMinden 4. magyar gyerek túlsúlyos - tegyünk ellene!http://www.life.hu/ez-zsir/20151021-egyre-tobb-a-cukorbeteg-gyerek-europaban-es-magyarorszagon-is-sok-a-tulsulyos-gyerek.htmlSzámtalan kampány indul és zajlik folyamatosan nemcsak Európában, de Magyarországon is a gyermekelhízás ellen. Erről nem lehet eleget beszélni; a felnőtteknél is súlyos problémát jelent, de rajtunk áll a dolog, mi vár a következő nemzedékekre! Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.