Rétegesen, de kényelmesen - három szett szabadtéri edzéshez

séta testmozgás futás túrázás edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hideg idő sem tarthat vissza attól, hogy a szabadban sportolj? Edzeni télen-nyáron kell, ilyenkor azonban fokozottabban érdemes figyelni a megfelelő öltözet kiválasztására. Ebben segítünk most!

A szabadban edzel ősszel és télen is?

Van pár dolog, amire érdemes a hidegben még jobban figyelni. A bemelegítést például nagyon fontos komolyan venni, a hidegben ugyanis az izmoknak, ízületeknek is több idő kell ahhoz, hogy ráhangolódjanak az edzésre. Emellett a folyadékpótlás is nagyon fontos, illetve a bőr megfelelő védelme. ITT szakértő segítségével össze is szedtük, mire érdemes még figyelni.

Futásra fel!

A biztonságos futócipő kiválasztása nagyon fontos, emellett arra is figyelj, hogy olyan szettet viselj, amiben kényelmesen tudsz mozogni.

1. F&F 4390 forint 2. H&M 9490 forint 3. Helly Hansen 26.990 forint 4. Nike 110 euró 5. Puma 7 euró 6. Decathlon 1790 forint

Pattanj biciklire!

A biciklit télen sem feltétlenül kell a garázsba száműzni, csak arra ügyelj, hogy a ruhád bírja a szelet, az esőt, a fejedet pedig mindenképp védd a hidegtől!

1. Decathlon 9990 forint 2. Reebook 3. H&M 8990 forint 4. Decathlon 1690 forint 5. Helly Hansen 11.990 forint

A túra is remek mozgás!

Ha rendszeresen járod az erdőket, jól tudod, a túrázás után is lehet bizony izomláza az embernek. Itt nem árt nagy hangsúlyt fektetni a megfelelő túracipő kiválasztására, és mivel ez nem olyan intenzív edzés, mint mondjuk a futás, egy hátizsák is jól jön majd a többórás séta alatt.

1. Decathlon 6490 forint 2. H&M 5990 forint 3. Helly Hansen 17.990 forint 4. Adidas Pig Shoes 12.990 forint 5. Timberland 110 dollár

Támogatott tartalom

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.