Mádai Vivien döbbenetesen lefogyott a szülés után: Elárulta a titkát!

súly alak jojó-efektus fogyás test Mádai Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elhízásról és az ehhez kapcsolódó divatkérdésekről beszélgetett Mádai Vivennel a Life.hu riportere, Németh Máté. Vivien az elmúlt időszakban nagyon lefogyott, és azt is elárulta, milyen módszernek köszönheti a súlyveszteséget. 

"Szerintem én vagyok a legnagyobb jojózó a Földön" - mondta Mádai Vivien, aki remek formában van, az utóbbi időben ugyanis sikerült megszabadulnia súlyfeleslegétől. Németh Máténak pedig nemcsak titkát árulta el, hanem azt is elmondta, mit gondol arról, hogy a divatcégek csak nagyon vékony alkatú lányok számára gyártanak ruhákat.

Véget ért Mádai Vivien viszonylag nyugalmas élete

Két hónappal ezelőtt lett egyéves Mádai Vivien kisfia, Zénó, aki innentől állandó mozgást biztosít édesanyjának. A kis lurkó három hete kezdett el járni, és élvezi a szabad mozgás minden pillanatát. Olvasd el a Life.hu cikkét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.