Véget ért Mádai Vivien viszonylag nyugalmas élete

Forrás: Sunhillmédia -
kisfiú járás Mádai Vivien gyereknevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két hónappal ezelőtt lett egyéves Mádai Vivien kisfia, Zénó, aki innentől állandó mozgást biztosít édesanyjának. A kis lurkó három hete kezdett el járni, és élvezi a szabad mozgás minden pillanatát.

Szoknia kell még az új helyzetet Mádai Viviennek, ugyanis tündéri kisfia már nem marad ott, ahová leteszi. Zénó három hete járni kezdett, és az egyévesek kíváncsiságával mindent a saját lábán szeretne felfedezni. Egy filmpremier előtt egy percig sem maradt nyugton, több vendég pattogatott kukoricájához eljutott, érdeklődve kóstolgatta a számára ismeretlen finomságot. A kissrác bájának és csetlő-botló mozdulatainak senki sem tudott ellenállni, ő lett az est kedvence.

Forrás: Facebook/Mádai Vivien

„Nagyon szerencsém van Zénóval, kedves kisfiú, mindenkire mosolyog. Látszólag bátran elmászkál a sok idegen között, de a szeme sarkából kell, hogy lásson. Én is ilyen voltam, mindenkihez odamentem, de tudnom kellett, hogy anya ott van elérhető távolságon belül. Talán azért is ennyire vagány, mert folyamatosan mondogatom neki, hogy számíthat rám, itt vagyok, a háttérből figyelem. Ez biztonságot ad neki. Én nem vagyok egy korlátozó édesanya, abszolút engedem, hogy kibontakozzon. Próbálok neki a lehető legnagyobb teret adni, bár nincs még gyereknevelési tapasztalatom, de úgy érzem, ez egy jó irány. Kiegyensúlyozottnak látom a kisfiamat" – mondta Vivien, aki folyamatosan figyelte, miben mesterkedik csemetéje. Zénó lendületesen jött-ment, néha feldőlt, ilyenkor zokszó nélkül felállt, és újra nekiindult.

Nem ülök folyton mellette, mint egy védőpajzs, és nem vezénylek neki, hogy „Ne vedd fel, ne mássz rá és hasonlók”, csak a határokat próbálom vele betartatni. Én az a fajta anyuka vagyok, aki beül a gyerekkel a homokozóba játszani, és nem csinálok hatalmas ügyet abból, ha egy másik kisgyerek elveszi a lapátját. Elmagyarázom neki a szituációt, és ő boldogan játszik tovább” – osztotta meg velünk gyereknevelési elveit az MTVA műsorvezetője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.