Balázs Pali-frizurát villantott Mariah Carey

Las Vegas göndör haj Mariah Carey előnytelen furcsa old school
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnőnek mostanában nem igazán sikerül jól kinéznie – legutóbbi fellépésén is ezt bizonyította.

Mariah Carey, az egykori popdíva manapság előnytelen ruháival és photoshop-bakikkal kerül előtérbe. Az énekesnő, aki éppen válik férjétől, ezúttal is furcsa kinézetével hívta fel magára a figyelmet. Most egy erőteljesen dekoltált ruhában lépett fel az énekesnő Las Vegasban, és ami igazán furcsa: rendkívül old school hajbogyorítással a fején (vagy ha még rémlik ez a szó: dauerrel), ami minket Balázs Pali hajszerkezetére emlékeztet.

Forrás: AFP/Ethan Miller

Íme az énekesnő hajkoronája egy másik szögből.

Forrás: AFP/Ethan Miller

Rihanna egy szál takaróban sétálgatott Manhattanbanhttp://www.life.hu/trend/20150507-rihanna-egy-szal-takaroban-setalgatott-manhattanban.htmlA 27 éves énekesnő az elmúlt napokban több ruhájával is sokkolt, és úgy látszik, most folytatja ezt a jó szokását.Trend--David Beckham a felkelő nap fényénél motorozik! Nézd meg a szexi fotót!http://www.life.hu/trend/20150507-david-beckam-a-felkelo-nap-fenyenel-motorozik.htmlDavid Beckham igazi álompasi pózban: a felkelő nap fényénél, egy dögös motoron fotózkodott.Trend--Sminkelj a körömlakkodhoz, és imádni fogod!http://www.life.hu/trend/20150425-larion-oscar-sminkmester-trukkje-sminkelj-a-koromlakkodhoz.htmlRajongsz az álomszép tavaszi sminkekért, és legalább annyira a körömlakkokért is? Hozd összhangba a külsődet, és sminkelj a lakkodhoz - Larion Oscar sminkmester el is árulja, mire figyelj oda!TrendThinkstockRobert Pattinson menyasszonya péniszmintás ruhában jelent meg a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20150506-robert-pattinson-es-menyasszonya-egyutt-jelentek-meg-a-met-galan.htmlA színész és menyasszonya, FKA Twigs hétfőn este debütáltak egy párként a vörös szőnyegen.Trend--A plus size modell kiborult a fogyitabletta reklámjánhttp://www.life.hu/trend/20150506-ashley-graham-plus-size-modell-kiakadt-egy-fogyaszto-tabletta-kampanyan.htmlMindig történik valami a plus size modellek háza táján – ezúttal a bikiniszezonra figyelmeztető fogyitabletta plakátján akadtak ki.Trend--Meztelenül pózoló modell Mary-Kate Olsen kedvencehttp://www.life.hu/trend/20150506-gigi-hadid-modell-mary-kate-olsen-kedvenc-cimlaplanya.htmlAz Olsen-ikrekkel, akik egy ideje már divattervezéssel foglalkoznak, a Vogue magazin készített interjút. Mary-Kate Gigi Hadidról, a legújabb modell üdvöskéről is beszélt.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.