300 kilóról fogyott 200-ra, hogy lábra tudjon állni

Forrás: Northfoto -
fogyás gyomorműtét változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 33 éves ételfüggő Nikki Webster 300 kiló volt, amikor eldöntötte, hogy változtat az életén. Az életmentő gyomorműtét után 100 kilót fogyott, így már lábra tud állni.

Ételfüggősége miatt 300 kilóra hízott az arkansasi lány, aki súlya miatt alig tudott kikelni az ágyból, vagy bármilyen hétköznapi dolgot megtenni.

Nikki Webster Forrás: Northfoto

Nikki a gyomorszűkítő műtét után 12 hónap alatt közel 100 kilótól szabadult meg, ami csak a kezdet. Még 100 kilót szeretne fogyni a következő egy-másfél évben, hogy végre normális életet élhessen.

Forrás: Northfoto

Meghalt a világ legkövérebb embere

A 37 éves Andres Moreno volt a világ legkövérebb embere. Kórházba szállításához egy egész csapat férfira volt szükség. A 450 kilós férfi komoly műtétre vállalkozott: zsírfeleslegének egy részét akarta eltávolíttatni. Olvasd el a Life.hu cikkét!
Csináld utána! A fiú, aki 45 kilót fogyott egy rosszul sikerült fotó miatthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160107-paul-moore-fogyasa-azert-fogyott-le-mert-keszult-rola-egy-nagyon-rossz-foto.htmlA fogyókúra az év 365 napján téma, ám januárban különösen: ilyenkor sokkal többen határoznak az "új élet" mellett, mint az év bármely más hónapjában. Sajnos a kitartás a legtöbbször heteken belül alábbhagy, ám ha olyan inspiráló történeteket olvasunk, mint Paul Moore 45 kilós fogyása, akkor mindig kicsit megnő a lendület. Csináld utána! Ez Zsír!ThinkstockElképesztően vékony derekat villantott Salma Hayekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160108-salma-hayek-szineszno-szules-elotti-alakja-elkepesztoen-vekony-volt.htmlA kerekded idomairól elhíresült színésznő a szülés előtti alakját osztotta meg követőivel Instagramon. Ez Zsír!--Ábel Anita és Varga Izabella edzés közben szelfizetthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160107-abel-anita-szineszno-es-varga-izabella-az-rtl-klub-baratok-kozt-sztarja-edzes-kozben-szefizett.htmlA két színésznő megmutatta, hogy festenek, amikor meggyötörten, edzés után várják, hogy megpihenhessenek. Ez Zsír!--Kissé meghízott az Esmeralda sorozat főszereplője, Leticia Calderonhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160107-leticia-calderon-az-esmeralda-sorozat-szinesznoje-meghizott.htmlEmlékszel még a kilencvenes évek végén futó sorozat sztárjára? Mutatjuk, hogy néz ki Leticia Calderon mostanában. Ez Zsír!--Így edz Adele - Ennyire fájdalmas lenne a súlyemelés? http://www.life.hu/ez-zsir/20160107-adele-fajdalmas-edzese-vicces-fotot-posztolt-az-enekesno-az-edzoterembol.htmlA világhírű énekesnő kicsit megszenvedte a délutáni testmozgást - ezt meg is örökítette a rajongóknak. Adele jó pár kilótól szabadult meg az utóbbi időben, de ilyen kínok árán? Ez Zsír!--Terhesség alatt is csúcsformában: tanulj az Instagram-sztártól, Mirella Ingamells-től!http://www.life.hu/ez-zsir/20160106-mirella-ingamells-fitneszguru-a-terhesseg-alatt-is-csucsformaban-volt.htmlMirella Ingamells szerint a babavárás alatti időszak sem lehet kifogás arra, hogy a kismamák a tévé előtt üljenek és csokit egyenek, helyette mozogniuk kell, ahogyan annak idején ő is tette. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.