Micsoda test! Elképesztően néz ki a 42 éves Gabriela Spanic

sorozat szappanopera Gabriela Spanic bikini tengerpart
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Paula és Paulina és A bosszú angyala sorozatok sztárja bikiniben köszönt be rajongóinak a Facebook-oldalán. 

Gabriela Spanic szinte semmit nem változott az évek során. A telenovellák koronázatlan királynője a napokban a napfényes Acapulcóból jelentkezett be a közösségi oldalán, egy szál bikiniben.

Forrás: Facebook/Gabriela Spanic

Meg kell hagyni, Gabriela Spanic 42 évesen is elképesztő formában van, ám mindezt nem csupán életmódjának és fodrászának, hanem a plasztikai sebészet áldásos hatásának is köszönheti.

45 kilótól szabadult meg John Goodman - Íme, a 63 éves sztár titkahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160303-john-goodman-szinesz-45-kilotol-szabadult-meg.htmlA nagy Lebowski és a Műkincsvadászok sztárja keményen megdolgozott a karcsúbb, egészségesebb vonalaiért. Ez Zsír!AFPMagyar finomságok egy brit gasztroblogger szemével - Videóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160305-barry-lewis-brit-szakacs-es-gasztroblogger-magyar-desszerteket-es-finomsagokat-tesztelt.htmlBarry Lewis ismert angol szakács és gasztroblogger kipróbálta, hogy ízlik egy igazi britnek a magyar ropi, túró rudi és a többi népszerű eledelünk. Ez Zsír!Origo"Ez nem egészséges" - Csúnyán leszólta Ashley Grahamet a veterán modellhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160226-cheryl-tiegs-veteran-modell-egeszsegtelennek-nevezte-ashley-graham-plus-size-modellt.htmlCheryl Tiegs, a Sports Illustrated egykori modellje szerint a plus size modellek jelensége veszélyes, mert az emberek azt gondolják, teljesen elfogadott és rendben van, ha valaki kövér. Ez Zsír!OrigoA családi fitnesz a jó alak titka? Így őrzi meg elképesztő formáját a 40 éves anyukahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160223-belinda-norton-smith-40-eves-edesanya-szerint-a-gyerekekkel-kozos-aktiv-programok-a-jo-alak-titka.htmlBelinda Norton-Smith 40 éves, két gyerek büszke anyukája, és saját bevallása szerint élete során soha nem volt még ennyire jó a teste, mint most. Ez Zsír!OrigoSzöllősi Györgyi: "20 kiló felesleg volt rajtam"http://www.life.hu/ez-zsir/20160225-szollosi-gyorgyi-musorvezeton-szules-utan-20-kilo-felesleg-volt.htmlA Hír TV műsorvezetője szerencsés alkatnak vallja magát: különösebb erőfeszítés nélkül sikerült visszanyernie szülés előtti alakját.Ez Zsír!--Photoshop-csalással vádolják a férfit, aki másfél év alatt 133 kilót fogyotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160222-zach-moore-masfel-ev-alatt-133-kilot-fogyott-photoshop-csalassal-vadoljak-a-kepei-miatt.htmlZach Moore 208 kilóról 75 kilóra fogyott mindössze 18 hónap leforgása alatt. A 35 éves édesapát többen azzal vádolják, hogy valójában csak a képmanipuláló programnak köszönheti vékonyabb testvonalait. Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.