Candice Huffine plus size modell visszavágott! Még hogy ő nem mozog

Forrás: Instagram/Candice Huffine -
plus size Candice Huffine mozgás sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az emberek többsége úgy véli, hogy a teltkarcsú modellek egyáltalán nem sportolnak. Candice viszont nem hagyta szó nélkül a sértegetést, és elárulta ő épp a félmaratonra készül.

Candice Huffine soha nem volt nagy futó, viszont szeretné eloszlatni az emberek fejében kialakult nézeteket. A legtöbben azt hiszik, hogy a plus size modellek nem sportolnak, és nem is érdekli őket a mozgás, de ez egyszerűen nem igaz.

Forrás: Instagram/Candice Huffine

A telt szépség már decemberben eldöntötte, hogy indulni akar életében először a félmaratonon, és azóta erre készül, ám nem azért mert fogyni akar, vagy bármilyen módon szeretné megváltoztatni a testét! Csupán szélesíteni akarja a látókörét, és szeretne olyan dolgokat kipróbálni, amiket azelőtt még soha nem tett. Valamint ezzel azt is bizonyítja, hogy a plus size modellek sem lusták.

Forrás: Instagram/Candice Huffine

A célja, hogy végig fussa a távot, és ezért keményen edz minden nap. Szerinte nem fogyott a felkészülés alatt, de a rendszeres mozgás mindenképpen változtatott rajta, ám csak belülről! A modell elárulta, hogy sokkal boldogabbnak és energikusabbnak érzi magát, mióta sportol!

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.