darázsderék vékony modell Dukai Regina szelfi edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell edzés közben villantott darázsderekat, nagyon úgy tűnik, hogy Regi nem hagyja, hogy egyetlen felesleges kiló is felszaladjon rá.

Dukai Regina az ügyes szelfinek köszönhetően rettentő vékonynak tűnik legutóbbi fotóján, amit a súlyzók mellett készített. A modell ezzel a fotóval buzdította edzésre a rajongóit, és valószínűleg sikerrel járt, mert ennél motiválóbb fotót nem is készíthetett volna.

Dukai Regina Forrás: Facebook/Dukai Regina

Jógázni vittük Dukai Reginát

„Jóga közben tudok teljesen kikapcsolni" – mesélte a modell a Life.hu-nak, miközben remekül mutatta be a csavaros ászanákat.

Zimány Linda gardróbjában - hinnék vagy sem - sokkal több tornacipő van, mint magas sarkú. A kényelem és az egyszerűség ugyanis nála alapszempont, ha az öltözködésről van szó. De nem elhanyagolható szabály a ruhához színben passzoló fehérnemű sem.

http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/zimany-linda-rajong-a-tornacipokert-BWxslQOJBg8314gd

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.