Amy Schumer kiakadt: "A fiatal lányok plus size-nak látnak engem?"

Amy Schumer felháborodás plus size test
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírességről első látásra meg lehet állapítani, hogy nem tartozik a csontsovány sztárok közé. Ám ettől még nem számít plus size-nak! Az egyik magazin viszont besorolta a sokkal testesebb nők táborába, amin felháborodott a sztár.

Amy Schumer kiakadt, és joggal. Azzal kellett szembesülnie, hogy egy magazin a plus size méretű nők közé, így Adele és Melissa McCarthy társaságába sorolta, és hiába nem zörögnek a csontjai, azért ő még nem tartozik abba a kategóriába.

Forrás: Annie Leibovitz/Pirelli

A komika Instagramon számolt be a felháborodásáról. Leírta, hogy nincs semmi baj a plus size nőkkel, de az ő méretei attól távol állnak.

“Úgy gondolom, nincs semmi baj a plus size-zal. Gyönyörű és egészséges nők. Amerikában a plus size méret 16-tól kezdődik, én 6-os vagy 8-as vagyok. A Galmour ennek ellenére besorolt engem a plus size kategóriába a megkérdezésem vagy engedélyem nélkül, és ez így nincs rendben. A fiatal lányok azt gondolják rólam, hogy plus size vagyok? Mi a véleményetek? Szerintem ez így nem oké” - írta Amy Schumer, aki azért mérges, mert ez erősíti a testképzavar kialakulását.

Gregor Bernadettnek -saját bevallása szerint- kutyakötelessége jó formában lenni. És mivel közel tíz darabban játszik egyszerre, nem engedheti meg magának, hogy lustálkodjon. Nem is teszi! Sőt, nem egyedül edz, házhoz hívja a segítséget.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.