Britney Spears évek óta nem volt ennyire szexi - Micsoda fotó!

dögös Britney Spears edzés énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 34 éves énekesnő végre újra visszatért a legnagyobb sztárok közé! A legutóbbi Las Vegas-i koncertjén szinte ragyogott, emellett megvillantotta izmos combjait is. 

Britney pár évvel ezelőtti botrányos korszaka hivatalosan is a múlté, és ma már inkább az elképesztő fellépéseiről szólnak a hírek. Végre sikerült megtalálnia a középutat és jelenleg úgy fest, mint fénykorában, amikor a 2000-es évek elején karrierje csúcsán igazi tiniszeximbólumként tündökölt. A popsztár teste elképesztően feszes, hála a kemény edzéseknek. Ez igen!

Forrás: NORTHFOTO/X17online.com/X17online.Com

Az 5 legszexibb klip Britney Spearstől

Az énekesnő már tizenévesen világsztárrá vált, és nem volt ember, aki ne imádta volna őt és a zenéjét. A Life.hu itt gyűjtötte össze a popsztár 5 legdögösebbre sikerült videóklipjét - jó szórakozást!

Pattog a popsi, hullámzik a felsőtest és tekereg a csípő. Ne ijedjenek meg, nem egy újabb harcművészetről van szó. Ezek egy csajos, alakformáló és szórakoztató mozgásforma elemei, amit úgy hívunk twerk. Figyelem! Vadító képsorok következnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.