egészséges életmód sport edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Soha nincs késő belekezdeni az edzésbe! Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat mutat be, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz. Edzésre fel – ezúttal a Spartan SGX kerül terítékre.

Az edzőrészleghez érve olyan érzésem támad, mintha Schwarzi hagyta volna itt a lenyomatát: izomszag, régi raktárépület rengeteg felfüggesztett dologgal, súlyzócsörgés a köbön, sok szisszenés és izzadságcsepp.

Fotó: Németh Balázs

Egy pillantás alatt azon kapom magam, hogy a testrészek bemelegítése után intervallt alkalmazva (adott esetben 30 másodperc izommunka, 10 másodperc pihenő) magas dobogóra ugrálok, szökkenek, vagy éppen a lábamat rátámasztva fekvőtámaszokat nyomok vagy hasizmot erősítek sokadmagammal.

Az edzés során hol a falon kommandózok, máskor többkilós zsákokat húzok fel, vagy próbálok felmászni a falon, szintén akár egy kommandós.

Fotó: Németh Balázs

Ha érdekel a teljes bejegyzés, és szeretnéd tudni, mire jó még ez az edzésmódszer, kattints ide, a Move it, Blondie! blogra!

Kipróbáltuk: intervallhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160412-kiprobaltuk-hamori-barbi-a-move-it-blondie-bloggere-intervall.htmlSoha nincs késő belekezdeni az edzésbe! Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat mutat be, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz. Edzésre fel – a héten az intervall kerül terítékre. Ez Zsír!--Kipróbáltuk: fitfutballhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160401-kiprobaltuk-fitfutball-hamori-barbi-a-move-it-blondie-bloggere.html Soha nincs késő belekezdeni az edzésbe! Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat mutat be, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz. Edzésre fel – a héten a fitfutball kerül terítékre. Ez Zsír!--Kipróbáltuk: Booty Barrehttp://www.life.hu/ez-zsir/20160315-kiprobaltuk-booty-barre-hamori-barbi-a-move-it-blondie-bloggere.htmlSoha nincs késő belekezdeni az edzésbe! Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat mutat be, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz. Edzésre fel – ezúttal a Booty Barre kerül terítékre. Ez Zsír!OrigoKipróbáltuk: Pink Ribbonhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160112-kiprobaltuk-pink-ribbon-sport-mellrak-utan-hamori-barbi-a-move-it-blondi-bloggere.htmlSosincs késő belekezdeni az edzésbe! Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat mutat be, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz. Edzésre fel – ezúttal a Pink Ribbon kerül terítékre. Ez Zsír!ThinkstockKipróbáltuk: DBandshttp://www.life.hu/ez-zsir/20160202-kiprobaltuk-dbands-hamori-barbi-a-move-it-blondie-bloggere.htmlSoha nincs késő belekezdeni az edzésbe! Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat mutat be, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz. Edzésre fel – a héten a DBands kerül terítékre! Ez Zsír!--Kipróbáltuk: Reggaenesshttp://www.life.hu/ez-zsir/20151117-kiprobaltuk-reggaeness-hamori-barbi-a-move-it-blondi-bloggere.htmlSosincs késő belekezdeni az edzésbe! Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat mutat be, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz. Edzésre fel – a héten a Reggaeness kerül terítékre. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.