Rihanna pár kilóval nehezebben lépett fel a színpadra

alak hízás Rihanna test
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A barbadosi énekesnő sok mindennel felhívta már magára a figyelmet, de az biztos, hogy alakja mindig olyan volt, mint a szupermodelleké. Legutóbbi előadásán viszont nagyon úgy tűnt, mintha vastagabb volna a szokásosnál.

Az egzotikus szépségű énekesnő szokatlan meglepetést okozott rajongóinak szombat esti koncertjén. Senki nem tudta nem észrevenni, hogy a mindig karcsú Rihannára felszaladt pár kiló. A testhez feszülő kezeslábasában valóban úgy tűnik, mintha vastagabb volna a szokásosnál!

Péterfy Bori nem csak a színpadon rock sztár. Ez azonban az alakján egy cseppet sem látszik. Igaz, köze lehet ehhez annak, hogy több mint 20 éve a jóga szerelmese. Sőt, ha teheti, gyalog vagy biciklivel közlekedik. Nem beszélve a koncertekről!
Mit kell tenned, hogy valóban célt érjenek a jógagyakorlatok?http://www.life.hu/ez-zsir/20160424-jogaklikk-ezert-fontos-a-jogaban-a-relaxacio.htmlA jógázók különböző célokkal vesznek részt az órákon. Van, aki a pluszkilóiból szeretne lefaragni, mások a stressz kezelésére vagy a gerincproblémájukra várnak megoldást, izmosodni szeretnének, vagy valami egészen mást - és a jóga hatékonyan kezeli a legtöbb problémát. Előfordulnak azonban szemellenzős gyakorlók, akik egyetlen problémára koncentrálva, az egyéb jótékony hatásból nem kérnek, például a "torna" után már meg sem várják a relaxációt, hiszen úgy érzik, az fölösleges időhúzás. Te ugye nem így teszel? Hogy miről maradsz le, ha mégis? Ez Zsír!--Katus Attila napi tippjei az egészségért – 15.naphttp://www.life.hu/ez-zsir/20160424-katus-attila-napi-tippjei-az-egeszsegert-15-nap.htmlSzeretnél egészségesen étkezni és sportolni, hogy fitt és életerős legyél? Szeretnél jó alakot és tónusos izmokat? Fogadd meg Katus Attila napi tippjeit, és indulj el az életmódváltás útján. Ez Zsír!--Gáspár Evelin olyan vékony, hogy szinte már nem is látszikhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160423-gaspar-evelin-olyan-vekony-hogy-szinte-mar-nem-is-latszik-micsoda-fogyas.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, jó pár kilótól sikerült megszabadulnia Evelinnek az elmúlt időszakban, amire nem csak a hiúság miatt volt szüksége. Egészsége megőrzése érdekében is tartania kellett a szigorú diétát. Nos, az eredmény lehengerlő. Ez Zsír!--Te sem iszol eleget? 5 tipp, hogy könnyen lecsússzon a napi 2 liter vízhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160422-tippek-vizivashoz.htmlAzt valószínűleg már mindenki tudja, hogy aki fogyni szeretne, annak sok folyadékot kell fogyasztania. A diétázók mégis gyakran esnek abba a hibába, hogy a jobb ízélmény miatt nem vizet, hanem üdítőt isznak. Milyen jó lenne, ha az ember ugyanúgy tudna sóvárogni a víz után, ahogy egy szelet csoki vagy egy finom sütemény után. Pedig ez nem is lehetetlen, csupán trükközni kell egy kicsit, és a sima vizet úgy kell ízesíteni, hogy az egyszerre legyen finom és egészséges. Ez Zsír!--Az alacsony szénhidráttartalmú diéta legnagyobb buktatóihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160419-ezek-a-szenhidratszegeny-dieta-legnagyobb-buktatoi.htmlSokan követik az alacsony szénhidráttartalmú diétát, de szinte mindenki elkövet egy-két hibát, amivel a saját dolgát nehezíti, és ami miatt az eredmény várat magára. Az alábbiakban a leggyakoribb tévedéseket írtuk össze Ez Zsír!OrigoEl sem hinnéd, milyen teste lett a világhírű plus size modellnek!http://www.life.hu/ez-zsir/20160422-plus-size-modell-crystal-renn-lefogyott.htmlÜdvözítő, hogy ma már nemcsak csontsovány nők kerülhetnek a divatmagazinok címlapjára, habár még mindig ők vannak túlsúlyban. Crystal Renn is molett modellként tört be ebbe az iparágba, de mára egészen átalakult. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.