Gáspár Győző első helyen végzett egy fitnesz versenyen

fogyás fitnesz verseny Gáspár Győző fitnesz showman verseny edzés énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas bravúr! Mínusz 40 kiló, és sok-sok nélkülözés, de a showman szerint megérte az áldozat, mert élete legjobb élménye volt, izmait fitoktatva a színpadon állnia.

Ahogy a Life.hu is megírta, Gáspár Győző kockahasat villantott nekünk a vasárnap megrendezése kerülő fitnesz versenyen. Azóta kiderült, hogy a showman, bezsebelte a győzelmet

Tudom, hogy ez sok embernek nem tetszik, de ez van"

Forrás: Facebook/Gáspár Győző

Nyolc hónap alatt összesen 66 kilót adtam le,

Fotó: Szabó Gábor/Origo

„A múlt héten voltam egy „edzőtáborban" amit én kiképzőtábornak nevezek, mikor hazaértem Bea asszony terülj-terülj asztalkámmal lepte meg a családot, amiből egy falatot sem ehettem. Nah de jövő héten mindent bepótolok" – nevetett Győző, aki az elmúlt nyolc hónapot élete legnehezebb időszakának nevezte, és soha többet nem menne a konditerembe, ám a győzelem után kénytelen lesz, hiszen Lengyelországban még bizonyítania kell.

Gregor Bernadettnek -saját bevallása szerint- kutyakötelessége jó formában lenni. És mivel közel tíz darabban játszik egyszerre, nem engedheti meg magának, hogy lustálkodjon. Nem is teszi! Sőt, nem egyedül edz, házhoz hívja a segítséget.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.