Adele döbbenetesen néz ki! Nagyon lefogyott az énekesnő

Forrás: NORTHFOTO/Safeconcerts / Barcroft Media/Safeconcerts / Barcroft Images -
diéta fogyás súlyfelesleg személyi edző Adele
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Adele sem tartozik a nádszálvékony hírességek közé, amit nem is bán, de azért azt ő is érezte, hogy nem ártana megszabadulni pár kilótól. Eddig nagyon sikeres a fogyókúrájában, máris meglátszik alakján a változás!

Nem egyedül vágott neki Adele a kilók elleni harcnak, profi segítsége volt, hogy tényleg legyen eredménye a fáradozásnak. Több, mint 10 kilótól sikerült megszabadulnia eddig. Egy korábbi triatlonista Pete Geracimo állított össze az énekesnőnek egy mozgástervet, ami nagyon úgy tűnik, hogy bevált.

Forrás: NORTHFOTO/Safeconcerts / Barcroft Media/Safeconcerts / Barcroft Images

Természetesen az elhatározás és a kitartás is nagyon fontos, nemcsak az edzésterv, de ezek mellett a diéta sem elhanyagolható. Egyéni étrendet követ az énekesnő, de ezzel azért meggyűlik néha a baja. Minden ellenére eddig nagyon eredményes Adele fogyási kísérlete.

Így edz Adele - Ennyire fájdalmas lenne a súlyemelés?

A világhírű énekesnő kicsit megszenvedte a délutáni testmozgást - ezt meg is örökítette a rajongóknak. Adele jó pár kilótól szabadult meg az utóbbi időben, de ilyen kínok árán? Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Bata Szilvia világbajnok fitneszmodell: "Alázat, felkészültség és akaraterő nélkül nem megy"http://www.life.hu/ez-zsir/20160628-bata-szilvia-fitneszmodell-beszelt-a-versenyzesrol-es-eletmodjarol.htmlA 23 éves Bata Szilvia fiatal kora ellenére rengeteg eredményt tud már felmutatni. Nem is csoda, hiszen alázat, felkészültség és akaraterő jellemzi Szilvi hozzáállását, ráadásul rengetegen támogatják, többek között a párja is, hogy a legjobbat hozhassa ki magából. Ez Zsír!OrigoElképesztő! Cseke Katinka több mint 17 kilótól szabadult meghttp://www.life.hu/ez-zsir/20160629-cseke-katinka-tobb-mint-17-kilotol-szabadult-meg-lagzi-lajcsi-segitsegevel.htmlA Jóban Rosszban sztárja is küzd egy ideje súlyfeleslegével, de most sikerült ledobnia jó néhány kilót. A fogyásban nem más segített neki, mint Lagzi Lajcsi. Ez Zsír!Fotó: Rostás Bianka/Life.huDöbbenet! Így néz ki egy 50 éves nő teste: Fotók!http://www.life.hu/ez-zsir/20160628-dobbenten-bamuljak-az-emberek-az-50-eves-anyuka-ye-wen-feszes-testet.htmlSenki nem hisz a szemének, amikor megpillantja az 50 éves Ye Wen fotóit, ugyanis a kínai nő olyan bombaformában van, akár egy 20 éves. Ez Zsír!--Így még nem láthattad Tóth Verát! Elképesztő formában vanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160628-toth-vera-lefogyott-elkepeszto-formaban-van-az-enekesno.htmlAz énekesnő már bátran belevetheti magát a nyárba, hiszen rengeteget fogyott! Nagyon régóta küzd feleslegével, de úgy tűnik, sikerült hatásosan felvennie a harcot a kilókkal. Ez Zsír!OrigoElképesztő sikerrel zárult BikiniBody programunk! Ennyit változott Teodóra 10 hét alatt!http://www.life.hu/ez-zsir/20160627-katus-attila-utolso-beszamoloja-a-bikinibody-programrol-es-teodora-atalakulasarol.htmlElérkeztünk a 10 hetes BikiniBody programunk végéhez, amelynek kitűzött célja az volt, hogy 2 hónap alatt Teodóra példáján keresztül mutassuk be az olvasóknak, hogy szakemberek segítségével hogyan tudjuk az egészségi és fittségi állapotunkat növelni és ezzel együtt alakunkat és gondolkodásmódunkat formálni. Olvasd el Katus Attila utolsó beszámolóját! Ez Zsír!OrigoÁtalakult Muri Enikő! Rengeteget fogyott az énekesnőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160627-muri-eniko-a-budapesti-operettszinhaz-szinesznoje-nagyon-sokat-fogyott.htmlSosem panaszkodhatott alakjára Muri Enikő, hiszen nem volt rajta felesleg, ám most sokkal vékonyabb a sztár, mint valaha. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.