Ejnye! Kim Kardashian csúnyán meghamisította egy fotóját

retusálás fogyás kim kardashian edzés sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hatalmas fenekéről elhíresült médiaszemélyiség egy parányi sortban hirdeti az önelfogadást és a pozitív testképet. Kár, hogy a felvétel "enyhén" retusált. 

Kim Kardashian sosem hagyta magát, ha úgy érezte, hogy újra a támadások középpontjába került. Fergie M.I.L.F.$' című dalához készített videójában ő is szerepet kapott, méghozzá egy igen szexi szerelésben. Kim még fotókat is posztolt magáról: a képeken egy darázsderekú, széles csípőjű és vastag combú M.I.L.F. látható. A gond csak az, hogy tisztán látszik: ezt a képet durván átalakították - írja a Daily Mail.

Forrás: Instagram/Kim Kardashian

A sztár követői közül sokan megjegyzeték, hogy már megint egy elrontott retus van a dolog mögött, mire a celeb középső ujját mutatva üzent vissza. Szerinte egy fűzőnek és a rendszeres testedzésnek köszönheti a formás alakját, nem pedig a számítógépeknek.

WOW! Apró forrónaciban edz Dér Henihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160705-der-heni-apro-edzonadragban-edz-a-kanikulaban.htmlDér Heni teste abszolút izmos és tónusos, ám ő sem így született: rengeteget tesz az alakjáért az énekesnő. Ez Zsír!--Ez ám a spárga! Palvin Barbi hihetetlenül hajlékonyhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160703-palvin-barbi-a-volt-fesztivalon-spargazott.htmlA gyönyörű modell a VOLT Fesztivál utolsó napján egy spárgával búcsúzott a bulitól. Ez Zsír!OrigoHatalmas tévhit a mozgással kapcsolatbanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160702-nem-a-mozgas-fogyaszt-hanem-a-csokkentett-kaloriabevitel.htmlEgy friss kutatás szerint nem azért érdemes edzeni, mert fogyunk tőle, sőt, igazából ez egy tévhit, hanem a mozgás lényege, hogy a létfontosságú szerveinket körülvevő zsírpárnáktól megszabaduljunk, így tovább egészségesek maradhassunk.Ez Zsír!--Schobert Norbi: "Engem is megbüntet a helyzet. Utána úgy néz ki a fejem, hogy nem férek bele a tévébe" http://www.life.hu/ez-zsir/20160702-schobert-norbi-is-tud-hizni-most-dietazik.htmlHa hiszed, ha nem, néha még a fitneszguru is megszegi saját életmódrendszerét. Ez Zsír!OrigoÍgy még nem láthattad Tóth Verát! Elképesztő formában vanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160628-toth-vera-lefogyott-elkepeszto-formaban-van-az-enekesno.htmlAz énekesnő már bátran belevetheti magát a nyárba, hiszen rengeteget fogyott! Nagyon régóta küzd feleslegével, de úgy tűnik, sikerült hatásosan felvennie a harcot a kilókkal. Ez Zsír!OrigoKiderült! Ennyit fogynak a focisták egy meccs alatt http://www.life.hu/ez-zsir/20160627-ennyit-kilotol-szabadulnak-meg-a-focistak-egy-meccs-alatt-friss-kutatas.htmlBelgiummal játszotta a magyar válogatott nyolcaddöntős meccsét a 2016-os futball-EB-n, mely végül vereséggel végződött. Most kiderült, hogy mekkora feleslegtől szabadultak meg a srácok. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.