Ezzel a módszerrel fogyott le Molnár Anikó!

fogyás Molnár Anikó fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori Nagy Ő, Molnár Anikó kemény diétába kezdett, hogy megszabaduljon súlyfeleslegétől. Nem először vág bele a nagy próbába, de a jelenlegi helyzet bizakodásra adhat okot. Anikó elárulta, hogy hogyan is szabadult meg a súlyfeleslegétől.

Az biztos, hogy Anikó mostanság remekül néz ki, erről pedig a superfoodok tehetnek, azaz a tápanyagokban dús élelmiszerek, amiről úgy tartják, hogy különösen kedvező hatást gyakorol az egészségre és a jó közérzetre. Erről mesélt, valamint azt is elárulta, hogy mi a kedvence.

Anikó testsúlya, hízása - fogyása egyébként már évek óta fókuszban van. Hol zsírleszívásról jönnek a hírek, hol ducikarrierjéről számol be a sajtó. Hol arról suttognak, hogy hízásából is pénzt csinálna a Nagy Ő és hogy 85 kiló felett is megőrjíti a férfiakat, máskor drasztikus fogyókúrájáról szól a fáma.

Micsoda szexistennő lett Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160719-dogos-bombazo-lett-gaspar-evelin.htmlGáspár Evelin igazi nővé érett! Újabb és újabb fotóival pedig napról napra elkápráztat minket. A legutóbbi képen például megmutatta, hogy most holt tart a fogyásban. Ez Zsír!OrigoGörög Zita egy szál fürdőruhában mutatta meg bájaithttp://www.life.hu/ez-zsir/20160719-gorog-zita-egy-szal-furdoruhaban-is-remekul-nez-ki.htmlBoldog és kiegyensúlyozott a modell-műsorvezető, ráadásul még két gyermek után is elképesztő alakja van! Instagram-oldalán mutatta meg, hogyan fest fürdőruhában. Ez Zsír!--Ez a szexi macsó a cicája helyett velünk is edzhetné az izmaithttp://www.life.hu/ez-zsir/20160718-a-szexi-macso-a-macskajaval-edz.htmlTörténetünk főszereplője, Adonisza látványa is örömkönnyeket csal ki belőlünk, és akkor még nem beszéltünk a cuki cicájáról! Csak pár akadállyal kell megküzdenünk: a srác kanadai, és közel 11 millió nő epedezik érte, de ez sem számít, bevállaljuk! Ez Zsír!OrigoAz édesanyát lekövérezték a konditeremben: kőkemény izmokkal vágott visszahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160701-megalaztak-az-anyukat-a-konditeremben-de-o-kokemeny-izmokkal-vagott-vissza.htmlDurván visszavágott a kétgyermekes anyuka, aki miután lemerészkedett a konditerembe, az edző a fejéhez vágta, hogy kövér. De a kritikát inkább az előnyére fordította, most pedig csodás testtel büszkélkedhet. Ez Zsír!OrigoEzzel a 3 trükkel felveheted a harcot a narancsbőr ellen!http://www.life.hu/ez-zsir/20160624-5-tipp-hogy-orokre-eluzd-a-narancsbort.htmlKevés olyan szerencsés nő létezik, aki ne küzdene a narancsbőrrel. Ez a téma nyáron még aktuálisabb, mint az év bármely időszakában, így nem árt kicsit foglalkozni vele. Ez Zsír!--Pórul jár az Instagram, ha megaláz egy husis lányt - Durva bosszút állt!http://www.life.hu/ez-zsir/20160609-porul-jart-az-instagram-amikor-megalazott-egy-husis-lanyt-aarti-olivia-dubeyt.htmlCsak egy átlagos, bikinis fotónak indult: három barátnő boldogan mosolyog. Mint a legtöbb lány, történetünk főszereplője is kirakta az Instagramra, ám a fotót másnap eltávolították az oldal szabályzatára hivatkozva. Mert ez esetben három molett lányról volt szó. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.