Cristiano Ronaldo izmaitól felforrósodott a péntekünk: micsoda szexi fotó!

fotó szexi Cristiano Ronaldo focista izmok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Real Madrid csapatának sztárfocistája nem is dobhatta volna fel jobban a napunkat, mint az alábbi Instagram-fotójával. 

Cristiano Ronaldo imádja felhúzni a gatyáját, majd kivillantani izmos combjait. Így tett most is, amikor néhány barátja társaságában megmártózott az egyik luxusszálloda medencéjében. A portugálok szexi focistája újból megmutatta, hogy még mindig ő az egyik legdögösebb sportoló a világsztárok közül. A hozzászólások alapján pedig úgy tűnik, hogy nagy örömmel fogadták a képet a rajongók is: "Bárcsak én lehetnék az egyik szereplő a képen!" - írta valaki, majd más hozzátette, "Ronaldo szeretlek!"

Forrás: Instagram/ Cristiano Ronaldo

Így akasztotta ki Király Gábor Cristiano Ronaldót

A kapusok sokszor megpróbálják megzavarni az ellenfelüket a koncentrációban. Az Eb-n Király Gábor is ezzel próbálkozott, és sikerült is kikészítenie a portugál sztárfocista, Cristiano Ronaldo idegeit.
Amikor csak a csoki, a fagyi és a csipsz segít – Te is érzelmi evő vagy?http://www.life.hu/ez-zsir/20160715-minden-amit-a-stresszevesrol-tudni-kell.htmlA stresszevés az, amikor az érzéseinkre adott reakcióként fogyasztunk élelmiszereket, különösen olyankor, amikor valójában nem is vagyunk éhesek. Az érzelmi evésnek is nevezett jelenség során nem a testünk, hanem az érzelmeink diktálják, mikor és mennyit együnk. Ez Zsír!--Elképesztő átalakulás: malacból szexistennő lett a sztárhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160720-khloe-kardashian-nagyon-lefogyott-elkepeszto-atalakulas.htmlA valóságshow-sztár évekig küzdött súlyfeleslegével, és azzal, hogy a Kardashian lányok közül az ő külseje a legelőnytelenebb. Mára sikerült neki is felzárkóznia, és igazi szexbombát varázsolta magából. Ez Zsír!--Britney Spears aranybarnára sült és gyerekeivel múlatja az időthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160719-britney-spears-bikiniben-mutatta-meg-alakjat-nagyon-lebarnult-az-enekesno.htmlAz énekesnő volt már nagyon rossz formában, de most újra a fénykorát éli. Éppen ezért minden alkalmat meg is ragad, hogy megmutassa, milyen dögös is ő mostanában. Ez Zsír!OrigoEz a szexi macsó a cicája helyett velünk is edzhetné az izmaithttp://www.life.hu/ez-zsir/20160718-a-szexi-macso-a-macskajaval-edz.htmlTörténetünk főszereplője, Adonisza látványa is örömkönnyeket csal ki belőlünk, és akkor még nem beszéltünk a cuki cicájáról! Csak pár akadállyal kell megküzdenünk: a srác kanadai, és közel 11 millió nő epedezik érte, de ez sem számít, bevállaljuk! Ez Zsír!OrigoHány kalóriát égetsz el szex közben? Itt kiszámolhatod! (18+)http://www.life.hu/ez-zsir/20160714-szexkalkulator-itt-megnezheted-mennyi-kaloriat-egetsz-el-egy-menet-alatt.htmlEgy óra intenzív szeretkezés körülbelül egy szelet pizzában található kalóriának felel meg. És hogy te mennyit égetsz el egy hancúr alatt? Itt megtudhatod! Ez Zsír!--Francesco Totti ledobta a textilt- Szardínián nyaral a focista http://www.life.hu/ez-zsir/20160713-francesco-totti-ledobta-a-textilt-szardinian-nyaral-a-focista-a-baratnojevel.htmlFrancesco Totti is nekivetkőzött az idei nyárnak. Az AS Roma labdarúgócsapatának kapitánya barátnőjével nyaral Szardínián, ahol megmutatta a világnak, milyen egy nyugdíjkorhatárhoz közeledő focista teste. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.