Nincs mit szégyelnnie: Aprcsóka nadrágban edzeget Britney Spears

Forrás: Instagram/britneyspears -
Britney Las Vegas Britney Spears mozgás edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnőnek nem nagyon kell edzőruhára költenie. 

Britney Spears életét mostanában nagyon meghatározza az edzés: a pophercegnőn most egy gramm felesleg sincs, bikiniben istenien fest, de persze rengeteget tesz is érte. Legutóbbi, a képmegosztó oldalára feltöltött képén is látszik, a sport része minden egyes napjának, és meg is van az eredménye!

Forrás: Instagram/britneyspears

A kétgyermekes anyuka épp egy kis túrázás után csekkolt be, valószínűleg ezzel váltotta ki a kondizást, ami nem is csoda, hiszen forróságban, dimbes-dombos tájon ez lagalább annyira megterhelő. Britney mindössze egy topot és egy bugyiszerű rövidnacit visel, de így is látszik, szuper alakja van. Az énekesnő egyébként a héten tér vissza Las Vegas-ba, ahol ismét állandó fellépéseivel szórakoztatja majd a turistákat.

Öröm nézni Britney Spears tökéletesen kerek popóját: VIDEÓ!http://www.life.hu/ez-zsir/20160814-britney-spears-tokeletesen-kerek-popojat-orom-nezni-ezen-a-videon.htmlTöbb ízben is megírtuk már, hogy a híres énekesnő milyen csodálatos formában van. Hogy mennyit fogyott, és hogy igazán szuperül néz ki. Ez Zsír!--Vajna Timi fürdőruhás fotójával kívánunk szép napothttp://www.life.hu/ez-zsir/20160812-vajna-timea-bikinis-fotojaval-kivanunk-szep-napot.htmlÉrdemes vetni egy pillantást Vajna Tímea legújabb fürdőruhás fotójára. Tudjuk, láthattuk már fürdőruhában, de ez nem azt jelenti, hogy unnánk a tökéletes testű leányzó idomait! Szerencsére Timi rendületlenül posztolja a dögösebbnél dögösebb képeit. Ez Zsír!OrigoÉpítsd be az életedbe az olimpikonok trükkjeit!http://www.life.hu/ez-zsir/20160812-hasznos-tanacsok-edzeshez-etkezeshez-olimpikon-atletaktol.htmlEgészen másként edzenek és táplálkoznak a versenysportolók, mint mi, akik szimplán csak fogyni akarunk. Néhány dolgot azonban érdemes ellesni a profiktól! Ez Zsír!OrigoMi a titka Mihalik Enikőnek? A szupermodell 13 éve nem öregszikhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160811-a-16-eves-mihalik-eniko-bebizonyitotta-hogy-a-modell-nem-oregszik.htmlKamaszkori fotóját osztotta meg az Instagramon a 29 éves Mihalik Enikő. Ez Zsír!OrigoAnne Hathawayt nem érdekli, ha szülés után meghízikhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160810-anne-hathawayt-nem-erdekli-ha-szules-utan-meghizik.htmlA színésznő 2016 áprilisában hozta világra a kisfiát, szóval nyugodtan hallgathatunk rá, ha a szülés után plusz kilókról van szó. Ez Zsír!--Cinthya Dictator sokkolóan sovány: nagyon aggódunk érte!http://www.life.hu/ez-zsir/20160813-cinthya-dictator-varga-viktor-parja-sokkoloan-sovany-nagyon-aggodunk-erte.htmlVarga Viktor párjára már alig ismerünk rá, csont és bőr. Hová fogy még a fiatal sztár? Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.