Kim Kardashian vékonyabb, mint valaha - Fotó

Forrás: NORTHFOTO -
vékony fogyás kim kardashian test
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindig is teltebb idomairól volt híres Kim Kardashian, de most nagyon úgy tűnik, hogy irányt változtatott a celeb: ő is karcsú szeretne lenni.

Hónapok óta azért küzd Kim Kardashian, hogy visszanyerje szülés előtti alakját. Természetes, hogy a terhesség alatt felcsúszott rá pár kiló, de lefelé már nehezebben akart menni. A híresség azonban nem adta fel, és nagyon úgy tűnik, hogy túlságosan is sokat sikerült fogynia.

Forrás: NORTHFOTO

Passzos cuccban kapták lencsevégre néhány nappal ezelőtt a valóságshow-sztárt, és jól látszik, hogy nem kerekedik már annyira. A híresen nagy feneke is sokkal kisebbnek tűnik, ezzel már nehezebben robbantaná fel az internetet.

Forrás: NORTHFOTO

Mindennek ellenére Kim most büszke az alakjára - amiről még több fotót itt láthatsz -, hiszen nemcsak a várandósság alatt felszedett kilókat sikerült leküzdenie, annál jóval többtől szabadult meg és állítólag ez egy régóta dédelgetett álma volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.