Durva! Ezért fogyott Berki Krisztián hat nap alatt 8 kilót

fogyás hegymászás Édes Élet Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zajlik az élet! Krisztián mindig is az elképesztő ötleteiről volt híres, ám most több kollégáját is meglepte a következő tervével. 

Berki 8 kilótól szabadult meg röpke hat nap alatt, de 30-at szeretne ledobni. A műsorvezető újabb kihívást talált magának: hegymászó szeretne lenni, Európa legmagasabb hegycsúcsára készül. Ehhez pedig meg kell szabadulnia pár kilótól. Az Édes Életben a nézők nyomon követhetik majd a sztár felkészülését, aki röviden be is számolt a következő hetek történéseiről.

Ha csak egyszer mondasz nemet a cukros üdítőkre, azzal is sokat teszel az egészségedérthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160825-eleg-egyetlen-pohar-cukros-udito-helyett-vizet-inni-hogy-egeszsegesebbek-legyunk.html"Nem érdemes csupán egyetlen pohár üdítőről lemondani, attól még nem leszünk karcsúbbak" - vallják néhányan, pedig ez óriási tévedés. Egy friss kutatás szerint már az is sokat számít, ha csak néha-néha iszunk vizet a kalóriadús italok helyett, ha pedig teljes egészében vízre váltjuk a cukrozott üdítőket, akkor máris rengeteget tettünk az egészségünkért. Ez Zsír!OrigoDöbbenet! Így fogyott le 150 kilót a túlsúlyos férfihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160822-150-kilot-fogyott-pasquale-pat-brocco-elmondta-hogy-csinalta.htmlNem akárhogy dobott le évek alatt 150 kilót Pasquale "Pat" Brocco. Ez Zsír!OrigoHit nélkül nincs is értelme? A sportnak is ez az alapja!http://www.life.hu/ez-zsir/20160818-hasznosabb-a-testmozgas-ha-el-is-hisszuk-hogy-jot-tesz.htmlLényegesen pozitívabb hatással van a szervezetre a testmozgás, ha elhisszük, hogy jót tesz nekünk – derül ki egy friss kutatásból, amely a sport pszichológiai és neuropszichológiai hatásait is vizsgálja. Fény derült továbbá arra is, hogy ez a prekoncepció erősen befolyásolja a tevékenység eredményét már azelőtt, hogy mozogni kezdett volna az illető. Ez Zsír!Origo3 szuper gasztrokaland, amit semmiképpen nem hagyhatsz ki http://www.life.hu/ez-zsir/20160818-vegetarianus-fesztival-vegan-fesztival-es-izek-utcaja-budapesten.htmlA következő hetekben szuper gasztroélményekben lehet részed Budapesten. Látogass el a vegetáriánus és a vegán fesztiválra, de mindenekelőtt élvezd ki a Magyar Ízek Utcáját. Ez Zsír!--Végre! Kim Kardashian megmutatta eszméletlen fogyását bikiniben is!http://www.life.hu/ez-zsir/20160819-kim-kardashian-megmutatta-eszmeletlen-fogyasat-bikiniben-is.htmlAmióta tudjuk, hogy mennyit fogyott KIm Kardashian, majd megölt bennünket a kíváncsiság, hogyan festhet bikiniben a celebmami. Imáink meghallgattattak: íme a szupervékony Kim Kardashian fürdőruciban! Ez Zsír!--Öröm nézni Britney Spears tökéletesen kerek popóját: VIDEÓ!http://www.life.hu/ez-zsir/20160814-britney-spears-tokeletesen-kerek-popojat-orom-nezni-ezen-a-videon.htmlTöbb ízben is megírtuk már, hogy a híres énekesnő milyen csodálatos formában van. Hogy mennyit fogyott, és hogy igazán szuperül néz ki. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.