Ezt most komoly? A gyorskajára esküszik Gigi Hadid

Forrás: Harper's Bazaar -
Gigi Hadid gyorsétterem életmód
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő dolgot mesélt a világ egyik legszebb modellje az étkezési szokásairól. 

Gigi ezúttala Harper's Bazaar októberi címlapján tündököl, így a lapban egy interjú is olvasható korunk egyik legsikeresebb modelljével. Gigi mesélt mindennapjairól: elmondta, általában reggel 7-kor kel, és tojást, pirítóst reggelizik baconszalonnával, no és persze az elmaradhatatlan kávéval. A sport sem marad ki mindennapjaiból: a lány imádja a boxedzéseket, régebben pedig lovagolt és röplabdázott.

Forrás: Harper's Bazaar

Gigi a tiszta étkezésre esküszik, de elmondta, a hamburgerről nem tudna lemondani, így igyekszik a gyorsételeket és az egészséges étkezést kombinálni. Ezeken kívül a lány imádja a sushit és a jégkrémeket, és jól tudja, New York mely pontjain lehet ezekből a legjobbakat kapni.

Gyorskaja ide vagy oda, szeretnénk mi így kinézni: íme néhány kedvenc fotónk a dögös modellről:

/1501/Gigi_2015122133847
Elizabeth Hurley teste 51 évesen is világbajnok: szexi fotó! http://www.life.hu/ez-zsir/20160912-elizabeth-hurley-mellei-es-teste-meg-51-evesen-is-szexi-a-szineszno-egy-bombazo.htmlAlig tudjuk elhinni, hogy a dögös híresség már az ötödik X-ben jár. Hiába a kor, a színésznő így is bátran mutogatja magát. Ez Zsír!OrigoAmerika Kapitány, Batman, Thor – Színészek, akik szuperhőssé gyúrták magukathttp://www.life.hu/ez-zsir/20160907-szineszek-akik-szuperhosse-gyurtak-magukat-amerika-kapitany-batman-farkas.htmlAFPTóth Gabi egy dögös fürdőruhában kápráztatott el minkethttp://www.life.hu/ez-zsir/20160909-huha-toth-gabi-egy-dogos-furdoruhaban-kapraztatott-el-minket.htmlNem múlhat el úgy nap, hogy ne csodálkoznánk rá arra, mennyire gyönyörű Tóth Gabi! Az énekesnő most egy dögös fürdőruhában mutatta meg szexi alakját. Ez Zsír!OrigoAda brutáldögös bkinis fotóval búcsúzik a nyártólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160908-ada-musorvezeto-szexi-bikinis-kepen.htmlLátszik, hogy Ada nem keveset edz: a bikinialakja fantasztikus. Ez Zsír!Origo5 dolog, amit nem tudtál a kalóriákrólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160909-5-dolog-amit-nem-tudtal-a-kaloriakrol.htmlMindenki tudja, hogy a fogyás és a testsúly fenntartása a kalóriabevitel és -leadás egyensúlyától függ. Más tényezők is szerepet játszanak azonban abban, hogyan befolyásolja a kalóriaszám a testsúlyunkat. Íme, öt olyan tudnivaló a kalóriákról, amit sokan talán még nem is hallottak. Ez Zsír!--Bangó Margit unokája "Szeretném magam végre szépnek látni"http://www.life.hu/ez-zsir/20160908-bango-margit-unokaja-tina-6-het-alatt-20-kilotol-szabadult-meg.htmlMásfél hónap telt el Bangó Margit unokájának gyomorszűkítő műtéte óta, melynek eredményeképp gyökeresen megváltozott az élete. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.