Nicole Scherzinger fürdőruha bikinialak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nicole Scherzinger mostanában tesz róla, hogy mindenki az ő testét akarja. 

Nicole Scherzinger a X-Factorban ismét mentorkodik: most a Fiúk csapatát kapta. A világsztár bemutatkozása a srácoknak elég ütősre sikeredett, íme:

A szuperdögös énekesnő ismét tett róla, hogy mindenkiben tudatosuljon, milyen fantasztikus az alakja: a sztár először szexi dögként jet-skizik, majd falatnyi bikiniben mutatja be hibátlan idomait is. Az, hogy mi a szövege, már gyakorlatilag mellékes, egyébként biztosítja a fiúkat arról, hogy biztosan közülük kerü majd ki a 2016-os győztes.

Nicoleról egyébként azt csiripelik a madarak, hogy hamarosan oltár elé áll, kedvese pedig egy jóval fiatalabb, 25 éves teniszező, Grigor Dimitrov.

Hová fogy még Katalin hercegné?http://www.life.hu/ez-zsir/20160610-katalin-hercegne-hova-fogy-meg-elkepesztoen-vekony-az-alakja.htmlVilmos herceg neje a minap egy bankett háziasszonyaként tette tiszteletét egy elegáns, ám viselőjét nagyon karcsúnak mutató estélyiben. Ez Zsír!--Frissítsd fel a véred – 5 módszer, amivel sikerülhet!http://www.life.hu/ez-zsir/20160926-frissitsd-fel-a-vered-5-modszer-amivel-sikerulhet-veradas-mozgas.htmlA testünkben a vér az egyik legfontosabb dolog, hiszen ez táplálja a sejteket, a szerveinket, a szöveteket. Éppen ezért nagyon kell, hogy a vérünk is friss, egészséges, oxigéndús legyen. Íme, néhány egyszerű, de hatásos módszer, amikkel felfrissítheted a véredet! Ez Zsír!OrigoSötét reggelek, szél, nyirkos idő – Őrizd magadban a meleget jógával!http://www.life.hu/ez-zsir/20160923-igazitsd-a-gyakorlasod-az-oszhoz-joga-nyirkos-szeles-idoben.htmlAz évszakváltás látványos változást hoz a természetben, és a megváltozott körülmények hatnak az emberi szervezetre. A folyamat néha megvisel minket, és nyomot hagy a hangulatunkon is. A tested talán fejfájással, nyugtalansággal, álmatlansággal, ízületi fájdalommal, emésztési anomáliákkal, bőrszárazsággal küzd, de ne hagyd magad! Vedd számba inkább, hogyan segíthet enyhíteni a tüneteidet a jóga és orvosi háttere, az ajurvéda. Ez Zsír!OrigoElő a babkonzervvel! Ennél jobb diétás édességet nem találsz! http://www.life.hu/ez-zsir/20160923-keszits-babos-edesseget-ha-dietazol.htmlSokan még mindig csodálkozva néznek a babbal készült édességekre, pedig egyre több helyen bukkannak fel, hiszen például a lisztmentes süteményeknél is kiváló alapanyag, ráadásul diétázóknak is szuper variáció. Ezúttal egy muffint ajánlunk a figyelmetekbe! Ez Zsír!--Elsa Pataky alakja 3 gyerek után is bombacsinoshttp://www.life.hu/ez-zsir/20160925-elsa-pataky-szineszno-chris-hemsworth-felesege-3-gyerek-utan-is-bombacsinos.htmlChris Hemsworth szerencsés pasi: a neje 3 gyerek után is szuperjól néz ki. Ez Zsír!OrigoA spórolás lenne a karcsú derék titka?http://www.life.hu/ez-zsir/20160924-egy-kutatas-szerint-aki-sporol-altalaban-vekonyabb-is.htmlMinden jel arra mutat, hogy akik szeretnek spórolni, azok általában vékonyabbak is. Azok, akik ugyanis szívesen és sokat költenek, rendszerint igénylik az azonnali kielégülést, ezért aztán a derékbőségük is nagyobb lesz – derül ki a Newcastle University friss kutatásából.Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.