Bangó Margit unokája volt 140 kilós is! Így néz ki most Tina

Forrás: Femcafé, Facebook/Bangó Margit -
műtét súlyfelesleg gyomorszűkítő műtét Bangó Margit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas lelki terhet jelentett Tinának, hogy ismét felcsúsztak rá a kilók, miután egyszer már sikerült megszabadulnia a túlsúlyától. Ezért döntött a gyomorszűkítő műtét mellett, és most boldogabb, mint valaha.

"Nem szerettem magam" - mondta Tina, akit nagyon megviselt, hogy miután sikerült leadnia a rengeteg súlyfeleslegét, ismét elkezdtek rá felkúszni a kilók. Tükörbe sem szeretett már nézni, és tudta, ha nem tesz valamit, akkor az egész küzdelmet kezdheti elölről.

Forrás: Femcafé, Facebook/Bangó Margit

Annak idején 140 kilót is nyomott ugyanis, de sikerült 70 kilót fogynia, azonban ezt nem tudta tartani. Ismét elkezdett hízni, amitől nagyon megijedt, ezért határozott a gyomorszűkítő műtét mellett. "Ezt a műtétet megcsináltattam, eltávolították a gyomromnak a 80%-át" - mesélte Tina, aki már súlyfeleslege egy részétől megszabadult a beavatkozásnak köszönhetően.

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.