Így pattognak Mihalik Enikő mellei edzés közben: videó!

modell Mihalik Enikő videó mellek edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyik kedvenc magyar szupermodellünk már megint csodásan nézett ki - ezúttal az edzőteremben. Egy szavunk sem lehet! 

"A kemény munka nem mindig néz ki jól, de mindig kifizetődik" - írta a videó mellé Enikő, aki fantasztikusan néz ki edzés alatt is. Sokan örülnénk, ha ezt látnánk ugrókötelezés, felülések közben. A sztár teste láttán nem csoda, ha több modellügynökség is verseng a magyar lány kegyeiért. A szexi szupermodellt legtöbbször sminkben, estélyiben vagy profi fotókon látjuk, most viszont egy dögös edzőcuccban.

Álmosan szexi képet posztolt magáról Mihalik Enikő

Álmos kiscicaként nyújtózkodik fekete köntösében Mihalik Enikő. Fotó!
6 lépés, amivel ráveheted magad a sportolásra egy hideg őszi napon http://www.life.hu/ez-zsir/20161017-igy-vedd-ra-magad-egy-hideg-oszi-esten-a-sportolasra.htmlAhogy itt az ősz, egyre korábban sötétedik, és egyre hidegebb az idő. Az emberek többsége egyre nehezebben veszi rá magát, hogy lejárjon edzeni, ami tavasszal és nyáron még olyan könnyűnek tűnt. Ez azonban hamar azt vonja maga után, hogy a kilók felszaladnak, az ember stresszesebbé válik, és az önbizalma is csökken. Ugye, hogy nem éri meg? Inkább vedd rá magad most is a sportolásra, mutatjuk is, hogyan! Ez Zsír!--65 kiló fogyás után nyert fitneszversenyt Őrfalvy Gusztávhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161017-orfalvy-gusztav-65-kilo-fogyas-utan-vett-reszt-elso-fitneszversenyen.htmlGuszti elképesztő fogyásáról februárban számoltunk be. Ekkor mesélte el nekünk, hogyan fogyott le 65 kilót, és azt is elárulta nekünk, hogy első fitneszversenyére készül. Azóta eltelt 8 hónap, a verseny is lezajlott, ő pedig elképesztő sikert ért el: első lett kategóriájában. Ez Zsír!--Ilyent még nem láttál! Így néz ki az igazi testépítő Barbiehttp://www.life.hu/ez-zsir/20161018-igy-nez-ki-az-igazi-testepito-barbie-az-orosz-julia-vins.htmlAz orosz Julia Vins elképesztően izmos, kigyúrt testéhez pedig angyali arc párosul. Olyan, mint egy igazi Barbie baba, csak éppen a kigyúrt verzióban. Ez Zsír!OrigoMa van a tojás világnapja! Ezért imádjuk!http://www.life.hu/ez-zsir/20161014-ma-van-a-tojas-vilagnapja-ezert-imadjuk.htmlA kutatók már eloszlatták a félelmeket azzal kapcsolatban, hogy a tojás káros lenne az egészségünkre. Az is kiderült például, hogy az esetleges magas koleszterinszint sincs összefüggésben a tojásfogyasztással. A tojásnak valójában rengeteg jótékony hatása van, ami miatt az egészséges táplálkozás és a diéta részét is képezheti. Ez Zsír!--Döbbenetesen néz ki a 70 éves testépítő dédnagymamahttp://www.life.hu/ez-zsir/20161012-a-70-eves-testepito-dednagymama-mary-clayton-dobbenetesen-nez-ki.htmlNem a 70 évesek átlagos életét éli Mary Clayton, aki a pihenés és a kötögetés helyett az edzőteremben tölti az idejét. Hetente pontosan hat napot edz, és munkáját nemrég egy díjjal is elismerték: megnyerte a 60 felettiek testépítő versenyét. Ez Zsír!OrigoMegdöbbentő! Nem akar fogyni a modell, pedig férje törli a fenekéthttp://www.life.hu/ez-zsir/20161008-nem-akar-fogyni-a-modell-pedig-ferje-torli-a-feneket-sarah-rout.htmlSarah Rout, az angol modell 30 éves, és 177 kiló a súlya. A fogyásról pedig hallani sem akar! Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.