énekesnő Dér Heni edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Edzés utáni szelfit lőtt a dögös énekesnő.

Dér Heni nyilvános Instagram-oldalán tett közzé egy fotót, amin megmutatta tökéletes alakját és csodás hasizmát. "Kicsit megfázva, megígértem, hogy kipihenem, de nem bírtam magammal, toltam egy kímélő home edzést gimnasztikával.. Ez van amikor bedarál a sport" - írta ki az énekesnő.

Így segít a kávé a fogyásbanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161027-igy-segithet-a-kave-a-fogyasban.htmlA kávét nemcsak azért szeretjük, mert gőzölgésével, illatával és ízével megörvendezteti a hideg és sötét őszi reggeleket, hanem azért is, mert egészséges mennyiséget fogyasztva még az alakunk megőrzését, vagy éppen a diétánkat is segítheti. Ez Zsír!--Sokkoló látvány! A világ 15 legerősebb gyerekehttp://www.life.hu/ez-zsir/20161102-a-vilag-15-legerosebb-legizmosabb-gyereke.htmlAhogy járni tudtak, már el is kezdtek edzeni, sőt akad olyan is köztük, akire az apja már a bölcsőben is súlyokat helyezett, hogy időben elkezdhesse erősíteni az izmait – ők a világ legerősebb gyerekei. Ez Zsír!--Fenékszépségversenyen indult anya és lányahttp://www.life.hu/ez-zsir/20161102-fenekszepsegversenyen-egymas-ellen-indult-anya-es-lanya.htmlCsak a hátsójukkal vannak elfoglalva, az egész életük akörül forog, hogy minél kerekebb és tökéletesebb fenekük legyen. A 35 éves Bruna Ferraz, és lánya, a 19 éves Eduarda Moraes egymással is versenyben állnak, hiszen csak egyikük nyerheti el a legformásabb fenékért járó megtisztelő címet. Ez Zsír!OrigoTara Reid borzalmasan soványhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161102-tara-reid-borzasztoan-sovany.htmlAz Amerikai pite sztárja nincs valami jó állapotban: szörnyűségesen sovány. A halloweeni bulin mutatta meg alakját melltartóban és rövid szoknyában; jelmeze nem volt rémisztő, soványsága viszont annál inkább. Ez Zsír!--Nem babra, agyra megy a játék!http://www.life.hu/ez-zsir/20161028-kihivas-eve-oktober-havi-kihivas-logikai-jatekokat-jatszunk-beszamolo.htmlSzerencsémre jól választottam: az októberi kihívás valójában nem volt kihívás - legalábbis számomra. Eddig is imádtam a különböző logikai és memóriajátékokat, úgyhogy istenigazából semmi pluszerőfeszítésembe nem került teljesíteni az e havi feladatot. Nektek hogy ment? Ez Zsír!Origo381 kilós volt Nagy-Britannia legkövérebb nőjehttp://www.life.hu/ez-zsir/20161031-georgia-davis-381-kilos-volt-nagy-britannia-legkoverebb-noje.htmlSzakított pasija Nagy-Britannia legkövérebb nőjével. Az ok azonban nem a túlsúly volt, sőt! Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.