Fittbalance Som-Balogh Edina babavárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már a hatodik hónap végén jár Som-Balogh Edina és izgatottan várják a kicsi érkezését. Azon pedig még ő maga is elcsodálkozott, hogy pont várandósan lett az Év legfittebb színésznője. 

Edina a Life.hu riporterének a sikere titkáról mesélt, ami persze nem más, mint a mozgás, az étkezés és a genetika. Hozzátette, hogy nagyon fontos számára, hogy a férjétől várandósan is kapjon bókokat, elismerést, de ebben szerencsére nincs hiány. Babavárásról, fittbalance-ról, a karácsonyi készülődésről az alábbi videóban beszél a szép színésznő.

Szuperkerek popsival pózolt Dér Henihttp://www.life.hu/ez-zsir/20161203-der-heninek-nagyon-jo-alakja-van.htmlFellépésről fellépésre siet Dér Heni, ám az énekesnő bármilyen elfoglalt, az edzést nem nagyon hagyja ki. Ez Zsír!--Egyre kevesebben szeretnének fogyni - Ennyi az ideális súly? http://www.life.hu/ez-zsir/20161203-csokkent-azoknak-a-szama-akik-fogyni-szeretnenek-nott-az-elkepzeles-az-idealis-sulyrol.htmlEgyre kevesebb amerikai szeretne fogyni, noha még mindig rengeteg a túlsúlyos ember az országban. 1,8 kg-mal nőtt az ideálisnak tartott súly az emberek képzeletben, ami jelenleg 73 kg-ot jelent.Ez Zsír!ThinkstockVarga Iza egyre dögösebb - csodás képet posztolthttp://www.life.hu/ez-zsir/20161127-varga-iza-a-baratok-kozt-balogh-noraja-gyonyoru.htmlA Barátok közt gyönyörű Balogh Nórája, Varga Izabella azon híressége közé tartozik, akik ugyan szívesen megmutatják - egy határig - a testüket, gyönyörűek, de soha nem válnak közönségessé. Ez Zsír!--Nádai Anikó: "Csontkukacként kezdtem, csontkukac vagyok..."http://www.life.hu/ez-zsir/20161127-nadai-aniko-a-valovilag-musorvezetoje-beszolt-a-sovanysagat-kritizaloknak.htmlÚjra mérlegre álltak a villalakók, hogy lemérjék, ki mennyit fogyott/izmosodott az elmúlt héten, ami a szépség és az egészség jegyében telt. A változásuk elhanyagolható, Nádai Anikó pedig kihasználta az alkalmat, hogy beszóljon azoknak, akik a soványságát kifogásolják. Ez Zsír!Fotó: Polyák Attila - OrigoGyerekkori duci fotóját posztolta Radics Gigi: ez a célja velehttp://www.life.hu/ez-zsir/20161105-gyerekkori-duci-fotojat-posztolta-radics-gigi-enekesno.htmlElőtte-utána képet posztolt az Instagramra Radics Gigi. Így biztatja a túlsúlyosokat arra: bárkiből lehet bombanő. Ez Zsír!--Rászálltak a neten a testépítőnőre - Egészségtelen vagy szexi?http://www.life.hu/ez-zsir/20161113-raszalltak-a-neten-a-testepitonore-hogy-alacsony-a-testzsirszazaleka.htmlA szépség relatív, ám az alábbi cikkben szereplő testépítőnőt nem csak azért pécézték ki maguknak a kommentelők, mert minden nőiességét elveszítette, hanem mert - állítják - az ilyen alacsony testzsírszázalák, mint az övé, életveszélyes is. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.