115 kilót fogyott a túlsúlyos feleség: gusztustalan szörnynek látta magát 303 kilósan

Forrás: NORTHFOTO -
fogyás feleség túlsúly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokkal inkább volt már egy ápolásra szoruló beteg, mint feleség a 30 éves Ashley Reyes. A maga 303 kilójával sem fürödni, sem öltözködni nem tudott egyedül.

Nem tudott feleségként élni Ashley Reyes, ugyanis annyira túlsúlyos volt, hogy folyamatos ápolást igényelt. Az édesanyja és férje segítségére szorult, még a ruháit sem tudta egyedül felvenni. Teljesen ki volt szolgáltatva szeretteinek, ezért határozta el, hogy fogyni akar. Nemcsak független akart lenni, de férjét is boldoggá szerette volna tenni. Mivel ő már sokkal inkább volt egy beteg, mint feleség, félt, hogy szerelme ott fogja hagyni.

Ashley Reyes a fogyás előtt Forrás: NORTHFOTO

"Mindenben mások segítségét kellett kérnem. Nem volt menyasszonyi ruhám, vagy nászutunk. Akartam, de nem tudtam megadni a férjemnek, hogy milyen egy feleség.

Nem élhettük meg úgy a szerelmünket, ahogy akartuk, mert nem akartam, hogy a férjem meztelenül lásson"

- mondta Ashley. Hozzátette, magától is undorodott. "A tükörben csak egy gusztustalan szörnyeteget láttam" - árulta el, ezért határozott a fogyás mellett és azért, mert félt, hogy férje elhagyja. Műtét segítségével akart megszabadulni kilóitól, ám ahhoz is fogynia kellett. Elhatározta, hogy sikerülni fog, egy hónap alatt le is adott 24 kilót, így már semmi sem állt a beavatkozás útjába. Az azóta eltelt egy év alatt pedig összesen 115 kilót dobott le, de messze még a vég. A pár azonban már így is boldogabb mint valaha, még egy randira is el tudtak menni sőt, fotózáson is voltak, hogy megörökítsék szerelmüket.

Eddig 115 kilótól szabadult meg Forrás: NORTHFOTO

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.