Tatár Csilla elárulta fogyása titkát

Forrás: Instagram/adalonline -
fogyás Tatár Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tatár Csilla alig egy éve adott életet kisfiának, és máris visszanyerte sudár alakját.

A Dal háziasszonya idén újra magabiztosan állhatot a színpadra, ugyanis nyoma sincs annak, hogy alig egy évvel ezelőtt szült. A híres anyukán 8 kiló súlyfelesleg maradt fent, miután világra hozta kisfiát, Milán Rubent, amit mostanra már el is tüntetett.

Elárulta a titkát is a sztár:

elhagyta a cukrot, a finomított ételeket és mindig igyekszik egészséges és tiszta tápanyagokból készült élelmiszert fogyasztani.

Tatár Csilla, A DAL Forrás: Instagram/adalonline

"Jó néhány kilótól megszabadultam az utóbbi időben, többek között egy speciális fehérje diétának köszönhetően is. Eddig is nagyon figyeltem az étkezésemre, ezután is fogok. Már régóta száműztük a cukrot a konyhából és én is azon vagyok, hogy a családom minél többször egészséges házi kosztot kapjon. Milán például imádja rágcsálni a perecet. Darabokra töri és elmajszolja a puha tésztát. Én inkább a gyümölcsös süteményeket szeretem" -mesélte a Blikknek Csilla.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.