plasztikai műtét fogyás hízás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megelégelte, hogy egész életében a súlyával bántották, ám most átesett a ló túloldalára: teljesen eltorzult a teste. 

A 34 éves Megant már a középiskolában csúfolták az osztálytársai, egész tinédzserkorában a kilókkal küzdött. Egy napon azonban elege lett a saját szenvedéséből, és elhatározta, hogy lefogy. Gyomorszűkítő műtéten esett át, de ami ezután következett, arra senki nem számított.

Nem is gondolnánk, hogy egy ember képes ilyen drasztikus változásra. Megan 6 hét alatt nagyjából 20 kilót adott le, ami már egészségügyileg veszélyesnek számít.

A nő teste teljesen eltorzult a drasztikus súlyvesztés miatt, szinte alig lehet ráismerni az egykor duci lányra. Most ismét kés alá kell feküdnie, mert több helyen is felgyűrődött a testén a bőr, illetve az alakja is teljesen amorf lett.

Az orvosa, Dr. Younan Nowzaradan döbbenten áll az eset előtt, sosem látott még ilyen gyors fogyást – írta meg a Daily Mail.

Diétája az életmódja lett: így fogyott 65 kilót Eszter

Mi mindent lehet elérni akaraterővel? Dóczi Eszter története bizonyítja, hogy bármit. A 21 éves lány 130 kiló volt, amikor a hitetlenkedők ellenére is belevágott az életmódváltásba. A sport és az egészséges étkezés az élete részévé vált, így lett belőle egy magabiztos, erős, egészséges fiatal...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.