életmódváltás2017 életmódváltáséve2017 fitnesz Kiss Virág edzés kockahas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Legutóbb a formás popsihoz, most pedig a tónusos hasizom eléréséhez ad edzéstippeket hazánk egyik nagy büszkesége, Kiss Virág, aki éppen ezen a hétvégén áll színpadra először profi fitneszversenyzőként.

Milyen hasizomgyakorlatokat tudsz otthon is könnyedén elvégezni? Mire kell odafigyelned ezeknél a gyakorlatoknál? Kiss Virág edzéstippjeivel te is elérheted az álmot: a feszes hasat!

A 26 éves Kiss Virág igazi példakép. A politológia és jogi diploma megszerzése mellett ér el hatalmas sikereket nemzetközi fitneszversenyeken, "bikini fitness" kategóriában. A legutóbbi versenyszezonban nyolc bajnoki címet nyert, többek között immáron másodszor nyerte meg az Arnold Classic Europe-ot, ahol Arnold Schwarzenegger személyesen gratulált neki. A szezon végén világbajnok lett, illetve elnyerte a profi versenyzői státuszt, így március 18-án, az ausztrál Arnold Classicon már a profik között lép színpadra!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.