Kvíz - Mennyi kalória van a kedvenc kajáidban?

teszt kvíz kalória
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gondold meg, hogy mennyit főzől és miből! Ha eddig nem számoltad, hogy naponta mennyi kalóriát viszel be a szervezetedbe, akkor ezután a kvíz után garantáltan listát fogsz írni.

Mi valójában a kalória? Most mindent megtudhatsz róla!http://www.life.hu/ez-zsir/20161208-minden-amit-tudni-akartal-a-kaloriakrol.htmlLehull a lepel: ennyi kalória van a rágóbanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161022-ennyi-kaloria-van-a-ragoban.htmlGyaloglás, kocogás, futás – Így építs fel egy szuper kalóriaégető edzésmódszert!http://www.life.hu/ez-zsir/20160606-gyaloglas-kocogas-futas-szuper-edzesformak.htmlMárkajelzés helyett kalóriaszámok: így is megennéd ezeket az ételeket?http://www.life.hu/ez-zsir/20160609-a-calorie-brands-a-markajelzes-helyett-a-kaloriat-tunteti-fel-az-eteleken.htmlTöbb tízezer kalória egyetlen nap alatt - Újabb érthetetlen kihívás terjed a netenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160608-az-uj-internetes-kihivas-a-tobb-tizezer-kaloria-elfogyasztasa-egy-nap-alatt.htmlCsak semmi kalóriaszámolgatás! Így fogyhatsz le hatékonyanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160402-igy-fogyhatsz-le-hatekonyan-makroelemek-szamolasaval.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.