Gáspár Bea állapotán nem segít Győzike: nincs megelégedve kinézetével

Forrás: Instagram/gasparbea -
kinézet Győzike Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Bea már többször beszélt betegségéről, ami miatt jó pár kilót felszedett magára. Győzike ugyan nem szól érte, de különböző jelzésekből tudja, hogy férje sajnálja, hogy már nem olyan dekoratív.

Gáspár Bea egy időre eltűnt a nyilvánosság elől, mint később kiderült, azért nem jelent meg semmilyen eseményen, mert nem volt elégedett a kinézetével, és nem akart így mutatkozni. Győzike felesége ugyanis egy betegség miatt jó pár kilót felszedett magára, ami miatt az önbizalma is eléggé megcsappant.

Gáspár Bea túlsúlya miatt szenved Forrás: Instagram/gasparbea

A pajzsmirigy-alulműködése miatt hiába diétázott, nem sikerült megszabadulnia a plusz kilóktól, és a gyógyszeres kezelés sem segített rajta egyelőre. Hiába nincs kibékülve ezzel a helyzettel Bea, kénytelen megbarátkozni a gondolattal, ahogy Győzikének is meg kellene. Mondani ugyan nem mondja, de közösségi oldalára folyamatosan régi képeket posztol, amin Bea még sokkal karcsúbb volt. Ezzel nem tesz jót feleégének.

Győző hiába nem mondja, de tudom, zavarja, hogy már nem vagyok annyira dekoratív, mint régen.

Gáspár Bea nyerte A Konyhafőnök VIP versenyt

Beának az utolsó adásban Kovács Katalin olimpiai bajnok kajakossal kellett megméretnie magát, és ő került ki győztesen a versenyből. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.