Ezért változtatta meg a külsejét Balázs Klári

Forrás: Life.hu -
betegség Balázs Klári fogyás rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balázs Klári elárulta, hogy mi áll a drasztikus változás hátterében: 12 kilót fogyott és rövidre vágatta a haját. De vajon miért? 

Ahogy azt már korábban megírtuk, 12 kilót fogyott Balázs Klári, ennek kapcsán pedig sokan aggódni kezdtek. A híres énekesnő azonban elárulta, hogy aggodalomra semmi ok, hiszen szándékosan szabadult meg a szerinte felesleges kilóktól.

„Pont egy évvel ezelőtt kezdtem el a szigorú diétát, és sikerült leadnom 12 kilót. Lassan, fokozatosan szerettem volna fogyni, hogy ne ereszkedjen meg a bőröm, és persze ne essek abba a hibába, hogy gyorsan lefogyok, és aztán vissza is jönnek a kilók” - mesélte a 64 éves énekesnő.

Balázs Klári

Forrás: Life.hu

Ám amikor a mindig hosszú fürtjeit is rövidre vágatta, még többen megijedtek, és arra gyanakodtak, hogy valamilyen rákos megbetegedés áll Klári változásának hátterében. A híresség zokon vette a feltételezést, ugyanis elmondása szerint egyszerűen csak szeretett volna megújulni, de egyébként makk egészséges.

„Sokan akarják azt, hogy beteg legyek, erre viszont csak annyit mondok: ha rákos beteg lennék sem mondnanám meg, mert az ilyesmihez senkinek semmi köze nem lehet! Mi ezt Gyurival ketten oldanánk meg.”

Klári azt is bevallotta, hogy korábban a parókái miatt is megszólták, illetve azért is kapott megjegyzéseket, hogy öregszik. Ő azonban jól érzi magát a bőrében, és nem szeretne mást, csak hogy olyannak fogadják el, amilyen - írta meg a hot! magazin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.