Mitől néz ki Jennifer Lopez 47 helyett 27-nek?

fiatalság étrend egészséges életmód Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég ünnepelte 47. születésnapját a latin díva, JLo, aki közel az 50-hez is bomba formában van. Külsejével, elképesztő alakjával a nála évtizedekkel fiatalabbakat is lepipálja. De nézzük, mitől fest ilyen jól az énekesnő!
  • Nem fogyaszt feldolgozott ételeket

JLo nemcsak hogy nem fogyaszt feldolgozott termékeket, azaz nem eszik hozzáadott adalékanyaggal készült ételeket, de az organikus szemléletet követi. Vegyszermentesen termelt zöldségeket és gyümölcsöket fogyaszt, illetve szabadon tartott állatok húsát fogyasztja. Nagy kedvence a lazac, amit brokkolival, cukkinival, paprikával készült salátaágyon tálal. A tetejére pedig jöhet egy kis tökmag is. A hal mellett sertés- és csirkehúst is fogyaszt, köretként imádja a krumplit és a quinoát.

Jennifer Lopez nagy kedvence a lazac Forrás: Thinkstock
  • Reggeli a sóvárgás ellen

Abban, hogy ne akarjon egész nap összevissza enni, nagy szerepe van a kiegyensúlyozott reggelinek, ami sokáig tartó energiát biztosít. A reggelije így mindig fehérjében és rostban gazdag.

  • Okosan nassol

A rengeteg munka, a sok utazás és fellépés sokakat késztet arra, hogy a gyorsételekhez nyúljanak, ráadásul a nassolásra sincs jó hatással ez az őrületes menetrend. Könnyű bekapni pár falat csipszet, de JLo mindig hosszú távon gondolkodik. Az utazásokra zöldségeket és gyümölcsöket visz magával, és amikor nassolni támad kedve, ezeket eszi.

Az énekesnő zöldségeket és gyümölcsöket nassol csipsz helyett Forrás: Thinkstock
  • Neki is van gyengesége

Egy-egy otthon, nyugalomban töltött este alkalmával azonban vele is előfordul, hogy bűnözik. Nagy kedvence a csokoládéfagyi és a csokis keksz.

7 nyomós érv, hogy miért egyél csokit

A csokoládéról sok tévhit él az emberekben. Sokan a bűnös élvezetek közé sorolják, néhányan viszont szuperegészségesnek tartják. Az igazság ott kezdődik, hogy ez a két tábor két különböző dologról beszél. Ami valóban nem túl egészséges, az a tejcsoki, mert nem sok kakaóbabot tartalmaz, ellentétben a jó minőségű étcsokoládéval, amit napi szinten érdemes fogyasztani. Olvasd el a Life.hu cikkét!
  • A két személyi edző hatása

Jennifer Lopez két különböző személyi edzővel dolgozik attól függően, hogy éppen a keleti vagy a nyugati parton tartózkodik. A két edző ráadásul egészen másfajta edzésprogrammal készül JLo számára, ezt a változatosságot pedig imádja az énekesnő: soha nem un rá a mozgásra, mert mindig egy kicsit más, egy kicsit új.

JLo keményen edz személyi edzőivel Forrás: Insagram/jlo
  • Három dologhoz soha nem nyúl

Három dolog van, amitől viszont irtózik az énekesnő. Mint az egészséges életmód híve abszolút kerüli az alkoholt és a dohányzást, meglepetésre pedig kávét sem fogyaszt. Amikor nagy ritkán megkívánja a kávé ízét, koffeinmentes változatot iszik.

  • A bőrére is odafigyel

Amikor bőre szépségéről kérdezték egy interjúban, akkor is megjegyezte, hogy nem dohányzik, és soha nem fogyaszt alkoholt, helyette viszont rengeteg vizet iszik. Ezentúl nem napozik rendszeresen, és ha napra megy, akkor is feltétlenül használ fényvédőkrémet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.