Horváth Éva elárulta a tökéletes alak titkát: Fotó!

szexi Horváth Éva sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Éva simán letagadhatna néhány évet. Sőt, azt is, hogy néhány hónapja hozta világra a kisbabáját: Fotó!

Ahogy azt már megírtuk, május elején hozta világra csemetéjét Horváth Éva, vagyis mostmár egy 4 hónapos kisfiú, Kristóf édesanyja. A szülés zökkenőmentesen zajlott, Éva és Kristóf is jól viselték a megpróbáltatásokat.

A kisfiú azonban nem csak a születéskor, hanem azóta is nagyon jól viselkedik: sokat alszik és keveset sír, így a sztáranyukának marad ideje önmagára is. Korábban egy arckezelésről posztolt a rajongóinak, most pedig megmutatta milyen keményen edz a tökéletes alakjáért:

Úgy tűnik Évának is a rendszeres edzés segít abban, hogy ilyen bomba formában legyen.

Horváth Éva gyászol: Elvesztette hű társát

Éva általában vidámsággal teli babafotókkal halmozza el a rajongóit, de sajnos nemrég komoly veszteség érte a szexi modellt. Elveszetített valakit, aki fontos volt a számára: róla emlékezett meg a közösségi oldalán!
Guggolással a bomba alakért - Videó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170915-guggolo-gyakorlatok-katus-attilatol.htmlKezdd az őszi szezont edzéssel, tornázz minden reggel Magyarország vezető életmód-szakértőjével, Katus Attilával! A LifeTv-ben szeptember 4-től reggel 7-kor, 8-kor és 10-kor nincs kifogás, ledolgozzuk a nyáron felszedett felesleget. Két dolgot garantálunk, bombaformát és izomlázat! Ez Zsír!ThinkstockAz édesanyja miatt lett ilyen sovány Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170917-katalin-hercegno-sovany-carol-middleton-miatt.htmlKatalin hercegnő nagybátyja, Gary Goldsmith családi titkot teregetett ki a Daily Mailnek. Nem biztos, hogy mindenki örül ennek... Ez Zsír!--Nem akarta egy nő, hogy kövér dadája legyen a kislányánakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170916-nem-akarta-egy-no-hogy-kover-dadaja-legyen-a-kislanyanak.htmlSoha ennyire nem volt központi kérdés az emberek testalkata, mint napjainkban. Ha akarunk, ha nem, a testszégyenítés különböző formáiba futhatunk bele, amely leginkább az elhízottakat érinti, másrészt pedig egyre gyakrabban olvashatunk arról is, hogy fogadjuk el magunkat olyannak, amilyenek vagyunk... Egy, a napokban megjelenő írás azonban - sokak szerint - túl messzire ment... Ez Zsír!--Indul a gombaszezon! Ezeket a recepteket próbáld ki!http://www.life.hu/ez-zsir/20170915-gombas-receptek-buday-petertol.htmlBuday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell hogy íztelen legyen! Sőt a gulyáslevest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből. A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárcabarát ételekről szól. Egyenek mindig jót, és élvezzék az ízeket! Ez Zsír!ThinkstockEzeket a hibákat mindenki elköveti, aki először jár edzőterembenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170914-ezeket-a-hibakat-mindenki-elkoveti-aki-eloszor-jar-edzoteremben.htmlEdzőterembe járni jó, csak ezt is okosan kell csinálni. A kezdők sok hibát hajlamosak elkövetni, de te legyél okosabb, és tanulj mások hibájából! Ez Zsír!OrigoÁrpa Attila ismét amerikai focizni akar: készül a visszatérésre http://www.life.hu/ez-zsir/20170915-arpa-attila-ismet-amerikai-focizni-akar.htmlÁrpa Attila fejébe vette, hogy 45 évesen ismét igazolt amerikaifoci-játékos lesz. Tisztában van azzal, hogy ez egy veszélyes sport, de ő tudatosan készül a visszatérésre és az a célja, hogy ne neki okozzanak sérüléseket, hanem ő okozzon másoknak nehéz pillanatokat. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.