Ezért alázta a többi luxusfeleség Rubint Rékát

Forrás: Facebook -
Rubint Réka Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Túl férfiasak és izmosnak találták a Feleségek luxuskivitelben szereplői Rubint Rékát. Mindannyian azt gondolják, hogy ők jobban néznek ki.

A VIASAT3 legújabb műsorának, a Feleségek luxuskivitelben szereplői nem az egyenességükről híresek. Egymás háta mögött beszélik ki a másikat, jelen esetben Rubint Rékát. A fitnesz hazai nagyasszonyának majdnem egy millió követője van a Facebookon, rengetegen gyúrnak arra, hogy hozzá hasonlóan fittek legyenek. A luxusfeleségeknek ez azonban mégsem tetszik. Akkor mondták el nem éppen kedvező véleményüket Rékáról, amikor pont az ő fitnesztáborába utaztak - írja a Bors.

Rubint Réka teste túl férfias a luxusfeleségek szerint Forrás: Facebook

"Még dereka sincs, nem nőies, nekem nem tetszik az alakja. Viszont a kitartását becsülöm. Egy nő túl férfias kockahassal" – mondta Csősz Bogi.

Köllő Babett pedig a lapnak is kifejtette, hogy szerinte milyen teste van egy igazi nőnek:
"Egy nőnek legyen kis cicije, feneke, legyen formás. Rékának nincs homokóra alakja. A kockákat a hasán sem irigylem tőle. A lábát viszont imádom. Azt elfogadnám. Jennifer Lopez alakja nekem a tökéletes. Egy nő legyen kicsit tónusos, de ne túl izmos. Több volt páromtól is megkaptam, hogy én túl formás vagyok" - mondta a színésznő, aki azt is hozzátette, hogy vállalja a Rékáról alkotott véleményét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.