Mindenki el akarja venni a 36 éves kick-boxoló nagymamát: fotó

2018.02.12. 14:58

Nagymama létére nem hagyta el magát Carrie Hilton, ugyan igen fiatalon, 35 évesen lett unokája. Ettől még érdemeit nem lehet vitatni, elképesztő formában van.

Carrie Hilton felforgatta az internetet fotóival, és történetével. A 36 éves nő ugyanis egy éve már nagymama, és nem is akármilyen: elképesztően szexi. A nő ugyanis nem hagyta el magát sem azután, hogy 18 évesen életet adott lányának, sem azután, hogy gyermeke nemrég egy unokával ajándékozta meg. 

Mindenki el akarja venni a 36 éves kick-boxoló nagymamátForrás: Instagram/carrie__hilton

A kitartásának és a kick-boxnak köszönhetően igazi bombázóvá vált, ami nem kerülte el a férfiak figyelmét. A világ minden tájáról házassági ajánlatokkal üldözik őt a férfiak. "Nagyon sok üzenetet kapok a csodálóimtól.  A legtöbbjük randizni szeretne, vagy szexelni, de sokan szeretnének feleségül venni" - mondta a brit nő, aki spanyol, török vagy éppen görög férfitól is kapott már házassági ajánlatot. Azt azért hozzá kell tenni, hogy nemcsak a sportnak köszönheti megjelenését, rengeteg pénzt költött már plasztikai műtétekre is, pontosan 13 ezer fontot, vagyis csaknem 4 és fél millió forintnak megfelelő összeget - írja a Daily Mail.

Carrie Hilton (@carrie__hilton) által megosztott bejegyzés,

 

kick-boxnagymama