Mariah Carey nagyon lefogyott: fotó

fotó fogyás Mariah Carey
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnőnek sikerült az, amit évek óta el szeretett volna érni: visszaszerezte régi alakját.

Mariah Carey évekig küzdött azokkal a fránya plusz kilókkal, de úgy tűnik végleg sikerült velük leszámolnia. Erre enged következtetni legalábbis legutóbbi Instagram-fotója, melyen fürdőruhában mutatta meg lenyűgöző alakját. Az énekesnő brutálisan dögös a fotón, súlyfeleslegnek pedig nyoma sincs.

Mariah Carey (@mariahcarey) által megosztott bejegyzés,

A szuperegészséges nasi: céklachipshttp://www.life.hu/ez-zsir/20180628-a-szuperegeszseges-nasi-ceklachips.htmlMivel a céklának magas a vastartalma, az egyik legnagyszerűbb élelmiszer, de más tápanyagok is, többek között kalcium, mangán, réz, magnézium és vitaminok találhatók benne. Ha elcsábulsz egy kis nasira, bűnözz bátran, hiszen sokkal egészségesebb bármelyik gyári burgonyachipsnél. Ez Zsír!OrigoJakabos Zsuzsát elképesztő pózban fotóztákhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180722-jakabos-zsuzsa-fejenallastol-beindultak-a-kovetok-szexi-poz.htmlA gyönyörű úszónő, Jakabos Zsuzsa szinte mindegy, mit csinál, követői imádják, ám a nemrégiben feltöltött fotója a szokásosnál is szexibbre sikerült. Mutatjuk. Ez Zsír!MTI/Illyés TiborRecept: spenótos túrógombóc kapormártássalhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180717-recept-spenotos-turogomboc-kapormartassal.htmlBuday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell hogy íztelen legyen! Sőt, a gulyáslevest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből! A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárcabarát ételekről szól! Ez Zsír!OrigoEgyetlen ember teljesítette a világ legkegyetlenebb futóversenyét: a magyar Szőnyi Ferenchttp://www.life.hu/ez-zsir/20180718-szonyi-ferenc-egyedulikent-ert-celba-a-2018as-the-hell-race-futoversenyen-a-himalajan.htmlKimondani is hihetetlen, nemhogy még végigcsinálni: ez jutott először eszünkbe Szőnyi Ferenc teljesítményéről, aki a világ legembertpróbálóbb terepfutó versenyén ért egyedüliként célba. A magyar ultratriatlon világbajnok 480 km-t teljesített a Himaláján, a 10 ezer méteres szintkülönbséget is leküzdve. Ez Zsír!OrigoTágulni képes a gyomor, de összezsugorodni alighttp://www.life.hu/ez-zsir/20180719-tagulni-kepes-a-gyomor-de-osszezsugorodni-alig.htmlTévednek azok a fogyókúrázók, akik úgy gondolják, hogy ha kevesebbet esznek, majd a gyomruk hozzászokik és magától összeszűkül. A gyomor ugyanis tágulni nagyobb mértékben képes, mint szűkülni. Ez Zsír!Origo13 étel, ami leginkább elősegíti a kalóriák égetéséthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180719-13-etel-ami-leginkabb-elosegiti-a-kaloriak-egeteset.htmlKutatók elárulták, mi az a 13 étel, amely segítségünkre lehet abban, ha lapos hasra vágyunk. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.