Kunovics Katinka énekesnő 50 kilótól szabadult meg

diéta fogyás Kunovics Katinka drasztikus Romantic hízás énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú ideig küzdött a túlsúlyával Kunovics Katinka énekesnő, a Romantic együttes tagja. Most 50 kilótól szabadult meg olyan drasztikus módszerekkel, amelyeket senkinek nem ajánl. Mint mondta: fejben még mindig kövérnek érzi magát. 

"Hozzászoktam, hogy nem eszem vagy nagyon keveset eszem" – mondta Kunovics Katinka a Fem3 Café műsorában. A Romantic együttes tagja hosszú ideje küzdött a túlsúllyal, most 50 kilótól szabadult meg.

Ám olyan módszerekkel fogyott le, amelyeket nem ajánl senkinek. Még 4 kilót szeretne leadni, hogy azután mi lesz, azt egyelőre nem tudja.

"Az egy dolog, hogy az ember lefogy, de azt megtartani sokkal nehezebb" – jelentette ki Kunovics Katinka.

"Félek elkezdeni enni, tényleg, nagyon őszintén mondom. Félek attól, hogyha egyszer elkezdek enni, nem bírom abbahagyni. Mert hát a cukor meg a szénhidrát olyan, mint a drog" – folytatta az énekesnő, aki mindennap rááll a mérlegre, hogy így kontrollálja a fogyását. Azt is elmondta, hogy fejben még kövérnek érzi magát, hordhatna már feszesebb, teszthez simuló ruhákat, ám ösztönösen még mindig a bő ruhákat emeli le az üzletekben.

4 mostohán kezelt, ám rendkívül egészséges zöldség és gyümölcshttp://www.life.hu/ez-zsir/20190326-4-mostohan-kezelt-rendkivul-egeszseges-zoldseg-es-gyumolcs.htmlGyakran félünk nyitni az új felé, és ez akkor is igaz, ha az adott alapanyagok nem túl egzotikusak, sőt akár régóta részei a magyar gasztronómiának. Unod az almát és a paprikát? Hoztunk pár olyan alternatívát, amelyekkel felfrissítheted a hétköznap fogyasztott zöldségek és gyümölcsök listáját, ráadásul igen egyszerűen. Ez Zsír!Origo72 kilót fogyott egy év alatt – Korábban ötezer kalória volt a napi adagjahttp://www.life.hu/ez-zsir/20190325-emily-shiffer-eletmodvaltasanak-fogyasanak-tortenete.htmlDaniella Piovesana gyerekkora óta súlyproblémákkal küzdött. Tinédzserként 5000 kalória volt a napi adagja, amit főleg gyorséttermekben fogyasztott el. Az életmódváltás sok fogyási kísérlet után, fokozatosan jött be az életébe. Ismerd meg Daniella történetét! Ez Zsír!OrigoElképesztően izmos testével hódít ez a babaarcú szépséghttp://www.life.hu/ez-zsir/20190326-elkepesztoen-izmos-testevel-hodit-ez-a-babaarcu-szepseg.htmlElképesztően izmos teste van a babaarcú kínai testépítő lánynak, Chengnek. Ez Zsír!OrigoVV Seherezádé nagyon lefogyott – fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190326-vv-seherezade-nagyon-lefogyott.htmlVV Seherezádé megmutatta a követőinek, milyen messzire jutott mindössze 19 nap diétával. Ez Zsír!OrigoTangában mutatta meg a fenekét Oczella Eszter – fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190325-tangaban-mutatta-meg-feneket-oczella-eszter.htmlAz élete első fitneszversenyére készülő Oczella Eszter megmutatta formás popsiját. Ez Zsír!OrigoKalóriaégetés 10 perc alatt: ezt a gyakorlatsort próbáld ki!http://www.life.hu/ez-zsir/20190322-kaloriaegetes-10-perc-alatt-video.htmlHa te is sokat hallottad már, hogy 10 perce mindenkinek van mozogni, de eddig fogalmad sem volt róla, hogy mi férhet bele ennyi időbe, akkor most mutatjuk a megoldást, mától pedig neki is állhatsz a 10 perces edzéseknek. Hajrá! Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.