Gréta konyhája salátaöntet saláta Stőhr Gréta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába eszel kalóriaszegény salátát, ha elrontod egy hizlaló öntettel. De erre is van megoldás - pillanatok alatt elkészül az a szósz is, ami nemcsak isteni, de nagyon egészséges is!

Az agyoncukrozott, tartósítószerekben dúskáló salátaöntetek helyett érdemes valami olyat kipróbálni, ami sokkal jobban beleillik a diétába: legyen egészséges, kalóriaszegény és nem utolsósorban finom. A következő öntethez alig néhány dologra és pár percre van szükség, de megéri a készülődés! Próbáld ki ezt az egészségesen ínyenc salátaöntetet - látogass el Stőhr Gréta blogjára, ahol megmutatjuk, hogyan készítheted el te is!

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

Csípős-pikáns ebéd, húsmentesen!http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20131108-greta-konyhaja-csiposcurrys-karfiolpuffancsok.htmlÍncsiklandozó olasz finomság, húsmentesen!http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20131105-greta-konyhaja-zsalyastofuricottas-cannelloni.htmlÍzletes nyers finomságok Az élet éttermébenhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20131104-az-elet-etterme-a-vilag-legegeszsegesebb-eteleit-szolgalja-fel.htmlÍnycsiklandozó sütőtöklepény mentaszósszalhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20131101-stohr-greta-greta-konyhaja-sutotoklepeny-mentaszosszal.htmlTáplálkozz egészségesen a munkahelyeden!http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20131028-eletmod-es-egeszseg-taplalkozz-egeszsegesen-a-munkahelyeden.htmlIsteni sütőtökös receptekhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20131025-sutotokos-receptek-sutotok-kremleves-sutotokos-koret-sutemeny.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.