Grammy-díjátadó Jay-Z Beyoncé Blue Ivy Carter
Beyoncé és Jay-Z lánya, Blue Ivy Carter is részt vett a Grammy-díjátadón. Bár édesapja kapta az elismerést, minden szem a kislányra szegeződött.

Mindenki meglepődött, hogy mekkorát nőtt Blue Ivy, kész nő benyomását keltette, amikor édesapjával megjelent a Grammy-díjátadó színpadán. A 12 éves lány a platform cipőjében majdnem olyan magas volt, mint 190 centis édesapja. Blue egy fehér, ejtett vállú ruhát viselt, haját hosszú fontokba rendezte.

66th GRAMMY Awards, Blue Ivy Carter, Jay-Z
Blue Ivy már majdnem olyan magas, mint az édesapja, Jay-Z
Forrás: WireImage/66th GRAMMY Awards - Show

Jay-Z a Dr. Dre Global Impact Awardot vehette át az idei díjátadón. Lánya, Blue is kapott már korábban Grammyt: 2021-ben Beyoncé Brown Skin Girl című száma nyert a legjobb videoklip kategóriában, a kislány akkor írói elismerést kapott a számért. Blue édesanyja, Beyoncé a 2023-as Grammyn írta be magát végleg a zenetörténelembe, ő lett a valaha volt legtöbb díjat nyert előadó.

Jay-Z és Beyoncé 2008 áprilisában házasodtak össze. Blue mellett egy ikerpár, a 6 éves Rumi és Sir Carter büszke szülei. 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.