Lékai-Kiss Ramóna a házasságáról: Mindenen képesek vagyunk összeveszni

Lékai-Kiss Ramóna
család házasság Lékai Máté Lékai-Kiss Ramóna
A TV2 műsorvezetője öt éve ment hozzá Lékai Máté kézilabdázóhoz. Lékai-Kiss Ramóna azt mondja, most is ugyanolyanok, mint akkor, de az ő kapcsolatuknak is vannak sarokpontjai.

Öt évvel ezelőtt a Lékai házaspár még Veszprémben élt, azóta nagyot változott az életük. Budapestre költöztek, Máté csapatot váltott, és Ramónára pedig már a legnagyobb műsorokban számít a TV2. A műsorvezető azt mondja, bár a körülmények igen, ők nem változtak.

„Ugyanolyan tűzrőlpattantak vagyunk, mint akkor. Ez az öt év úgy elrepült, mint a karikacsapás" - mondta Rami és Máté a hot! magazinnak. Hozzátették, az esküvői fotóikat nézegetve látják magukon az idő múlását, de ez nem rossz érzés.

A Lékai család
Forrás: Instagram

„Érettebbek lettünk kívülről is. Belülről persze nem lettünk türelmesebbek egymáshoz. Határozottan nem. Ahogy halad előre a kapcsolatunk, úgy ismerjük meg egyre jobban a másikat, szokjuk meg a rigolyáit. A nagy öregek azt mondják, hogy 10-20-30 év után jobb egy házasság. Ezt még nem érezzük" - mondja Máté, és azt is elárulta, mivel tudja a felesége az őrületbe kergetni.

Ramóna késéseitől falra tudok mászni: még akkor sem indulunk el, amikor már ott kell lenni, ahová igyekszünk" - mesélte a sportoló, majd a szót átvette a felesége. 

Bármin össze tudunk veszni: még azon is, hogy ki hová szeretne utazni. Olyan vita kerekedik néha, hogy a végére egy órán keresztül nem állunk szóba egymással, de amivel Máté az én határaimat feszegeti, az a feledékenysége. Mindent százszor kell elmondani, ami iszonyatos energiát emészt fel. Amikor kiderült, hogy várandós vagyok, mindenki viccesen megjegyezte, hogy csak el ne hagyjuk a gyereket valahol. Kijelenthetem: nem hagytuk!

Máté állítja, ő megy többször Ramihoz bocsánatot kérni, természetesen a műsorvezető ezt másképpen ítéli meg. Elárulták, hogyan békülnek ki: „A kisujjunkat szoktuk összerakni. Ha az egyikünk nyújtja, a másik pedig elfogadja, akkor kötelező lezártnak tekinteni."

Az életük azonban nem csak cívódásból áll, olyanok ők is mint a legtöbb házaspár. Ramóna azt mondja, mindig is ilyen családra és párkapcsolatra vágyott, akkor is számíthatnak egymásra, ha éppen rosszban vannak. Máté is maximálisan megbízik a feleségében, nagyon boldog, hogy egymás mellé sodorta őket az élet. 
 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.