Cassie megszólalt a P. Diddy által elszenvedett bántalmazásról: soha nem fog felépülni

Can't Stop, Won't Stop: A Bad Boy Story Screening in London Cassie Ventura és P. Diddy
NORTHFOTO/TIMMS / BACKGRID - TIMMS / BACKGRID
erőszak cassie ventura P. Diddy bántalmazás
Az énekesnő Instagram-oldalán köszönte meg a sok szeretet és támogatást, amit azóta kapott, hogy nyilvánosságra került a bántalmazását bizonyító videó. Cassie elárulta, a gyógyulás útja soha nem fog véget éreni.

Cassie, aki közel 10 évig volt együtt P. Diddyvel, az Instagram-oldalán szólalt meg a családon belüli erőszakról, amit el kellett szenvednie. Nemrég került nylvánosságra az a videó, amelyen az látható, hogy a zenei mogul bántalmazza az énekesnőt. Ezért már nem ítélhető el a zenész, ugyanis az ügy elévült.

P. Diddy és Cassie Ventura
Cassie megszólalt a bántalmazásról, amit el kellett szenvedni
Forrás: Getty Images

Cassie megszólalt a P. Diddy által elszenvedett bántalmazásról 

"Köszönöm a sok szeretetet és támogatást a családomtól, a barátaimtól, és az idegenektől" - kezdte, majd hozzátette: "A kiáradó szeretet egy olyan helyet teremtett, ahol a fiatalabbik énem letelepedhet és biztonságban érezheti magát most, de ez csak a kezdet. A családon belüli erőszak a téma" - jelentette ki, mielőtt felidézte: 

"Olyanná tett, amilyenné soha nem gondoltam volna, hogy válni fogok.

 Sok kemény munkával ma már jobban vagyok, de a múltamból való felépülés soha nem fog véget érni."

A 37 éves Cassie így folytatta: "Köszönöm mindenkinek, aki időt szakított arra, hogy komolyan vegye ezt az ügyet". Hangsúlyozta: "Az egyetlen kérésem az, hogy MINDENKI nyissa meg a szívét, higgyen az áldozatokban. Nagy szív kell ahhoz, hogy kimondjuk az igazságot egy olyan helyzetről, amelyben tehetetlenek voltunk. Kezet nyújtok azoknak, akik még mindig félelemben élnek. Nyújtsd ki a kezed a néped felé. 

Senkinek sem szabad egyedül cipelnie ezt a súlyt. A gyógyulás útja soha nem ér véget, de ez a támogatás a mindent jelenti számomra. Köszönöm!"

 - zárta mondandóját, és aláírta: "Mindig szeretettel, Cassie". 

Ugyan Cassie bántalmazásáért már nem ítélhető el a zenész, P. Diddynek - aki nyilvánosan bocsánatot kért az ügy miatt - van mitől tartania

"Nehéz visszatekinteni az életed legsötétebb időszakaira, de néha ezt meg kell tenned. Elcsesztem. Elértem a mélypontot, de nem keresek kifogásokat, a viselkedésem abban a videóban megbocsáthatatlan. Teljes felelősséget vállalok a tetteimért, undorító, amit tettem" - írta bocsánatkérésében Diddy.


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.